O fiyatları yazanlar gerçekçi değiller, siteminiz son derece haklı, ama bunlardan dolayı karaları bağlamayın, gerçek satıcı gerçek rakamları yazıyor zaten, mesela son örnek @bilalkipArkadaşlar merhaba. Sevgili moderatörüm konu kapanabilir. Farklı bir araçta karar kıldım. Buraya ufak bir sistem ve insanlarımızdan kaynaklı bir sitememi mi de yazmadan edemeyeceğim. İlk önce BK kasa alacaktım neyse temiz bulamadım dedim madem biraz borçlanacağım bari 2010-11 BL kasa benzinli impr olsun. Ancak fiyatlar almış başını gitmiş. 2011 için ort 65 bin₺ fiyat bandını gördüm. Face'de bir satıcı 2011 Mirai için 71 bin₺ yi de yazınca artık dedim ki kendime. Madem borçlanacağım 60-70 bin tller olacak bari 2010 civarı bir A4 yada C180 bakayım kendime. Şimdi bu karardayım. İlginiz alakanız için çok teşekkür ediyorum. Gönlüm Mazda'dan yanaydı ama şartlar beni başka araçlara yönlendiriyor. İyi forumlar herkese.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O fiyatları yazanlar gerçekçi değiller, siteminiz son derece haklı, ama bunlardan dolayı karaları bağlamayın, gerçek satıcı gerçek rakamları yazıyor zaten, mesela son örnek @bilalkip
Millet 70 milyar fiyat cekiyor piyasaya bak Bm ye yaklastik at şahlandi gidiyor 2014 power benzinli otomatik hem de 50 km alti bm 80 85 reflex 75 . O zaman ben satiyim BM aliyim 70 eder benim ki
O fiyatları yazanlar gerçekçi değiller, siteminiz son derece haklı, ama bunlardan dolayı karaları bağlamayın, gerçek satıcı gerçek rakamları yazıyor zaten, mesela son örnek @bilalkip
@ezmocesteri Bülent'in dediği gibi karalar bağlamadan vede birazcık sabır göstererek istediğinize ulaşabilirsiniz. Forumda ki bir çok arkadaşımız ikinci el almanın ne kadar zor olduğunu biliyor. Bu arada kesinlikle siteminize katılıyorum. Yaşadığım süreci zamanı geldiğinde anlatacağımKesinlikle haklısınız, benimkisi biraz mizahi bir sitemdi. Bakıyorum, hali ile biraz daha bütçemi artırdım. Teşekkür ederim..
Piyasa cok canli baksana abi 3 ay once makara yapmistik 65 60 diyorduk. Simdi millet 70 cekiyor ne iciyorlarsa anlamadim ben3 ay önce de 65 bin çekiyorlardı
Piyasa cok canli baksana abi 3 ay once makara yapmistik 65 60 diyorduk. Simdi millet 70 cekiyor ne iciyorlarsa anlamadim ben
Bu aralar fiyat/performans araçları, mazda 3 BL touring ve mitsubishi Lancer.