Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Evet hocam bu ayrıntısı da ilginç... Dört ana yönü gezdi diyebiliriz.Bir diğer ayrıntı ise küheylan ilk yola kuzeyde çıktı.Sonra oradan güneye indi.Oradan doğuya en sonunda da batıya gitti.Yani Türkiye'nin 4 bir yanını da dolaşmış oldu.
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasıl etsin.
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela arıza vermesin..
Makyajlı 626 daha bi güzel..
Hayırlı olsun abi. Kısmetinde varmış araba dönüp dolaşıp sana geldi. Allah kaza bela vermesin
Dışarıdan birisine, "bu iklim şartlarında Bitlis'e gidip araba aldım" desen ya araba yarı fiyatına da gitti aldı, değilse de kesin deli der herhalde...
Aynen ben burada soran arkadaşlara İzmir'den uçak ile geldi arabaya binip İzmir'e gitti dediğimde şaşırıp kalıyorlar.Ama bu sorunun bir cevabı olsa gerek 'MAZDA'
Bende 1000 km yol yapıp Mersin'den alıp gelmiştim.Benden önce de Süleyman hocam Trabzon dan Mersin'e alıp gelmişti.Küheylan gezmeyi seviyor abi.
Aşağı yukarı aynı süreci ben de yaşamıştım Hatta @süleyman46 hocam ile görüşme de yapmıştım ancak onun yeni guzuyu almak için biran önce satmak durumunda olması ve benim de toplu para için biraz bekletecek olmam sebebiyle forum dışı bir arkadaşa nasip olmuştu o dönem.
Sizin durumunuz 'nasipse gelir hintten Tatvan'dan olmuş, yıllar sonra maksat hasıl olmuş
O tavırları bire bir yaşamışlığım var abi.
Emrullah hocamla çok konuştuk bunları, küheylan sahibini seçer ve öyle de oldu. Mersini, denizi duyunca bana seve seve geldi, çok güzel günlerimiz de oldu şükür. Sonra, ben ehtiyar değilim triplerine girip bitlis havası almak istedi ama sonra baktı bu yaştan sonra soğuk ona göre değil, bu defa başladı çamura yatmaya İzmirin kokusunu alınca da hemen atladı, ne çakaldır ooo
Kısmeti de çok açıktır kendilerinin. Ben ilana koyduğum günün akşamına başını bağladık. Cumartesi günüydü, başını bağladıktan sonra adamın biri aradı adanadan, arkadaşla anlaştık dedim. Sonra adam yine de saat başı aradı. Pazartesi sabah aradı, abi notere gidiyoz dedim. 1 saat sonra yine aradı, satışta prüz çıktı mı diyor
Neyse lafı uzatmayayım, böyle güzel anılarla hafızamda yer etti kuheylan, alana da satana da hayırlar getirir inşallah...
@süleyman46 hocam verseydin adama Noterde bile ümidini kesmediyse
Bende @aurora ustati tebrik ediyorum. Valla ta oradan oraya. Sanırım birazda gezme,görme vesile olmuş. En büyük etken ise bilindik araç olması elbette. Daha büyüğü ise FB aşkı
Her iki tarafada hayırlı olsun. Küheylanın kısmeti hakikaten çok açık. Bu aracı ben Süleyman hoca almadan önce de ilanda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam Mazdacı Adem Usta'dan diye yazıyordu (Trabzon'da da Mazda Ustası Adem varmış ) çok beklemeden alıcısını bulmuştu.
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah
Trabzondayken bende niyetlenmiştim ama imkanlar dahilinde değildi. @süleyman46 alınca çok sevinmiştim foruma geldi araç diye. Galiba ileride ihale bana kalacak
Ben de Trabzon'da ilanda........ Şaka şaka
Ne Küheylan'mış maşallah
Üçüncü sahibini de, forumdan seçen küheylan bu konuda rekoru kırdı galiba.
Bir diğer ayrıntı ise küheylan ilk yola kuzeyde çıktı.Sonra oradan güneye indi.Oradan doğuya en sonunda da batıya gitti.Yani Türkiye'nin 4 bir yanını da dolaşmış oldu.
Evet hocam bu ayrıntısı da ilginç... Dört ana yönü gezdi diyebiliriz.
Her iki tarafa da hayırlı olsun. Allah içinize sindirsin. Aracın forum içinde kalmasina sevindim.