• Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.

Satılık 2001 Mazda 626 (Küheylan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALPEREN58

•°•°• Mehmet •°•°•
Mesajlar
2,862
Konum
Sivas
Araç Markası
1998 Renault Scenic
Araç Renk ve Tip
Mavi
Her iki tarafa da hayırlı olsun. Allah içinize sindirsin. Aracın forum içinde kalmasina sevindim.
 

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Mesajlar
51,832
Konum
Aydın-Merkez
Araç Markası
Fiat Fiorino
Araç Renk ve Tip
Beyaz Gamyonet
Bir diğer ayrıntı ise küheylan ilk yola kuzeyde çıktı.Sonra oradan güneye indi.Oradan doğuya en sonunda da batıya gitti.Yani Türkiye'nin 4 bir yanını da dolaşmış oldu.
Evet hocam bu ayrıntısı da ilginç... Dört ana yönü gezdi diyebiliriz. :)
 

emrullahberat46

emrullahcam@gmail.com
Mesajlar
874
Konum
Kahramanmaraş-Göksun
Araç Markası
2006 Mazda 3
Araç Renk ve Tip
Gri-Sedan
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
  • #63
Evet arkadaşlar küheylanı Can kardeşime emanet edip yeni bir araç arayışına çıktık.Bununla ilgili alınık otomobil bölümünde bir konu açtım.Yardımlarınızı bekliyorum inşallah.
Ayrıca ben aslında gözüme @süleyman46 hocamın Tufanı kestirdim ama galiba satmaya niyeti yok.Bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
 

aurora

(Can)
Mesajlar
3,774
Konum
İzmir
Araç Markası
2001 - Mazda 626
Araç Renk ve Tip
Gri - Sedan
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasıl etsin.

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim. :)

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela arıza vermesin..
Makyajlı 626 daha bi güzel..

Sağolasın abi, teşekkür ederim. :) İlk gördüğümden beri ben de aynı şeyi düşünüyorum. :)

Hayırlı olsun abi. Kısmetinde varmış araba dönüp dolaşıp sana geldi. Allah kaza bela vermesin

Teşekkür ederim, valla ne yalan söyleyeyim ben de aynen böyle düşünüyorum. :)

Dışarıdan birisine, "bu iklim şartlarında Bitlis'e gidip araba aldım" desen ya araba yarı fiyatına da gitti aldı, değilse de kesin deli der herhalde... :komik:

Deli diyorlar abi, :D arkadaşlar falan çok şaşırdı ama beni az biraz bildiklerinden güzel temmennilerle yolcu ettiler sağ olsunlar. :)

Aynen ben burada soran arkadaşlara İzmir'den uçak ile geldi arabaya binip İzmir'e gitti dediğimde şaşırıp kalıyorlar.Ama bu sorunun bir cevabı olsa gerek 'MAZDA'
Bende 1000 km yol yapıp Mersin'den alıp gelmiştim.Benden önce de Süleyman hocam Trabzon dan Mersin'e alıp gelmişti.Küheylan gezmeyi seviyor abi.

Valla hocam tanıdıktan bildikten olmadıktan sonra kalkıp gidilecek mesafe değil gerçekten. Fakat @süleyman46 hoca da satarken çok içimden geçmişti ama sana kısmet oldu. Şimdi tam da araç arayışındayken sen satmaya karar verince ben otomatik olarak kararımı verdim. :) Gerisi tatlı pazarlığa ve bütçeyi arttırmaya kalmıştı zaten. ;)

Aşağı yukarı aynı süreci ben de yaşamıştım :) Hatta @süleyman46 hocam ile görüşme de yapmıştım ancak onun yeni guzuyu almak için biran önce satmak durumunda olması ve benim de toplu para için biraz bekletecek olmam sebebiyle forum dışı bir arkadaşa nasip olmuştu o dönem.

Sizin durumunuz 'nasipse gelir hintten Tatvan'dan olmuş, yıllar sonra maksat hasıl olmuş :)

Aynen böyle oldu. Zaten işin en tatlı tarafı ben araç arayışındayken bu kısmetin gelmesi oldu. :)

O tavırları bire bir yaşamışlığım var abi.

Emrullah hocamla çok konuştuk bunları, küheylan sahibini seçer ve öyle de oldu. Mersini, denizi duyunca bana seve seve geldi, çok güzel günlerimiz de oldu şükür. Sonra, ben ehtiyar değilim triplerine girip bitlis havası almak istedi ama sonra baktı bu yaştan sonra soğuk ona göre değil, bu defa başladı çamura yatmaya :D İzmirin kokusunu alınca da hemen atladı, ne çakaldır ooo :D

Kısmeti de çok açıktır kendilerinin. Ben ilana koyduğum günün akşamına başını bağladık. Cumartesi günüydü, başını bağladıktan sonra adamın biri aradı adanadan, arkadaşla anlaştık dedim. Sonra adam yine de saat başı aradı. Pazartesi sabah aradı, abi notere gidiyoz dedim. 1 saat sonra yine aradı, satışta prüz çıktı mı diyor :D

Neyse lafı uzatmayayım, böyle güzel anılarla hafızamda yer etti kuheylan, alana da satana da hayırlar getirir inşallah...

Sağolasın hocam, inşallah hayırlısıyla geleneği devam ettiririz. :)

@süleyman46 hocam verseydin adama :) Noterde bile ümidini kesmediyse :)
Bende @aurora ustati tebrik ediyorum. Valla ta oradan oraya. Sanırım birazda gezme,görme vesile olmuş. En büyük etken ise bilindik araç olması elbette. Daha büyüğü ise FB aşkı :)

Teşekkür ederim. :) Gezme görme mevzusu aslında benden çok eşim için iyi oldu. Ben tek başıma gelecektim normalde, ufak bir ateşleme yaptım gezme/görme mevzusuna. Bir baktım 2 uçak bileti almışım. :)

Büyük konuşmayayım ama ''Küheylan'' harici bir araç olsaydı değil Bitlis yollarını göze alma ihtimali, ilanı detaylı incelemezdim bile. Bu yolları teptiysem, bunun 2 sebebi var. 1.si Küheylan'a yıllar önce ''aaaaahhh ahhh'' çekmem, 2.si @emrullahberat46 Emrullah Hoca'nın Küheylan'a imkanlar dahilinde çok iyi bakması oldu. Küheylan @süleyman46 Süleyman Hoca'dan sonra forumda olmasaydı veya Emrullah Hoca yerine başkası olsaydı ve guzuya kıymet vermeseydi ben yine gitmezdim. ;)

Her iki tarafada hayırlı olsun. Küheylanın kısmeti hakikaten çok açık. Bu aracı ben Süleyman hoca almadan önce de ilanda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam Mazdacı Adem Usta'dan diye yazıyordu (Trabzon'da da Mazda Ustası Adem varmış :) ) çok beklemeden alıcısını bulmuştu.

Kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah

Teşekkür ederim kardeşim iyi dileklerin için. Çok da bakılan bir guzuymuş hakikaten. :) Gelirken Urfa'da sana uğramayı çok istedim ama saatin geç olması ve Adana'ya yetişme çabaları olunca maalesef kısmet olmadı. Zaten Adana'ya da ulaşamadan Antep'te konakladık. Sonra ver elini Konya etli ekmek. :D

Trabzondayken bende niyetlenmiştim ama imkanlar dahilinde değildi. @süleyman46 alınca çok sevinmiştim foruma geldi araç diye. Galiba ileride ihale bana kalacak :D

Hayırlısı abi. :) Ama tahminen bir 3 senemiz beraber geçecek.

Ben de Trabzon'da ilanda........ Şaka şaka :D

Ne Küheylan'mış maşallah

:koptum::koptum::koptum:

Üçüncü sahibini de, forumdan seçen küheylan bu konuda rekoru kırdı galiba. :)

Benim de aklıma bu gelmişti, böyle bir guzu yok herhalde forumda. :) Hayırlısı diyelim. ;)

Bir diğer ayrıntı ise küheylan ilk yola kuzeyde çıktı.Sonra oradan güneye indi.Oradan doğuya en sonunda da batıya gitti.Yani Türkiye'nin 4 bir yanını da dolaşmış oldu.

Güzel anektod hocam. :)

Evet hocam bu ayrıntısı da ilginç... Dört ana yönü gezdi diyebiliriz. :)

Benle beraber de 2 günde 5 bölge gezmiş oldu. :D (Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Akdeniz, İç Anadolu, Ege)

Her iki tarafa da hayırlı olsun. Allah içinize sindirsin. Aracın forum içinde kalmasina sevindim.

Teşekkür ederim. Çok sağ olun. :)
 

Oğuzhan

Aktif
Yönetici
Administrator
Mesajlar
9,949
Konum
Eskişehir-Aydın
Araç Markası
2015 Mitsubishi Lancer
Araç Renk ve Tip
İnci Beyaz Sedan
Her iki tarafa da hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun.

:kkk:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt