Hayırlı olsun ikiniz için de, sevindim bu alışverişe.
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Şu anda tam olarak netleşiremedim.Bana gelecek olan bir para var 60 bin civarı.Onunla beraber hepsine araba mı alsam?Yoksa 50-60 arası birşey alıp kalanı dünyada mekân ahirette iman hesabı ilerde bir ev alabilmek için başlangıç olarak mı kullansam bilemiyorum.Bakalım bir karara varırız inşallah.@emrullahberat46 siz ne araç düşünüyorsunuz,yazdıklarınız göre mazda olmayacak gibi
Valla abi pek alışkın değilim ama çok da severim.Hayırlı olsun Can
Sen şimdi kar görünce ufo gören masum köylü moduna girmişsindir
Hocam herşey için önce bir teşekkür edeyim sana. Bizi misafir ettin, tüm yol boyunca rehber oldun, transfer için senin ricanla Adem Bey'in de emeği geçti. Daha niceleri. Evet İzmir'de neyse ki Cihangir Usta'lar sağ olsun ellerinden geleni yaparlar. Ben de yolda planlamalara başladım ve bunları nakit ve vakit müsaitliğine göre sıralamaya koyacağım. Yavaş yavaş kaldığın yerden devam ederiz için rahat olsun. iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim. Dilerim en kısa zamanda beklentin gerçekleşir de tam içine sinen bir araçla yola devam edersin.İyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Gerçekten çok güzel bir araba idi ama ben maalesef işini bilmeyen kötü ustalar yüzünden bir türlü tadını çıkaramadım.
Cihangir ustanın yanında Can çok daha iyi bakar inşallah.Küheylan sana emanet kardeşim.Güzel günlerde kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Teşekkür ederim abilerin gülü.Hayırlı yolculuklar Can'ım
Teşekkür ederim.Her iki tarafa da hayırlı olsun.
Hayırlı yolculuklar dilerim.
Küheylan foruma ilk geldiğinden beri aklımdaydı. Süleyman Hoca satarken çok ah çektim ama Emrullah Hocaya kısmet oldu. İyi ki de olmuş vallahi. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, cümlemiz kazadan beladan uzak keyifle binelim inş.Geçmişi bilinen bir aracın forumda kalması, onun değerini bilecek ellere gitmesi ve işinin ehli ustaların olduğu bir memlekete gidecek olması oldukça sevindirici..
Alana da satana da hayırlı olsun, tekerine taş değmesin inşaAllah.
Sağolasın Bülent abi.Hayırlı olsun ikiniz için de, sevindim bu alışverişe.
Umarım yarayacak. Ege'li "Bay Gray" yapacağız onu.iklim değişikliği yarar inşallah,hayırlısı olsun
Valla kardeşim kar hiç hesapta yoktu ama 2 gündür kar olması da ayrı bir tatlı oldu. Çünkü -15 dereceden 1-2 dereceye çıktı sıcaklık. Görüntü keyfi ve karda sürüş deneyimi de kaymağı. iyi dileklerin için teşekkür ederim kardeşim. Cümlemize inş. Bu kasalara hiç bakmamıştım araç ararken ama işte 1 mesaj ve devamında gelişen olaylar bizi buralara kadar getirdi.Doğruyu söyle şimdi kar görmeye mi gittin yoksa araba almayamı
Abi hayırlı olsun senin adına çok sevindim. Rabbim kaza bela göstermesin
Aynen ben burada soran arkadaşlara İzmir'den uçak ile geldi arabaya binip İzmir'e gitti dediğimde şaşırıp kalıyorlar.Ama bu sorunun bir cevabı olsa gerek 'MAZDA'Dışarıdan birisine, "bu iklim şartlarında Bitlis'e gidip araba aldım" desen ya araba yarı fiyatına da gitti aldı, değilse de kesin deli der herhalde...
Aşağı yukarı aynı süreci ben de yaşamıştım Hatta @süleyman46 hocam ile görüşme de yapmıştım ancak onun yeni guzuyu almak için biran önce satmak durumunda olması ve benim de toplu para için biraz bekletecek olmam sebebiyle forum dışı bir arkadaşa nasip olmuştu o dönem.Küheylan foruma ilk geldiğinden beri aklımdaydı. Süleyman Hoca satarken çok ah çektim ama Emrullah Hocaya kısmet oldu. İyi ki de olmuş vallahi. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, cümlemiz kazadan beladan uzak keyifle binelim inş.
O tavırları bire bir yaşamışlığım var abi.Dışarıdan birisine, "bu iklim şartlarında Bitlis'e gidip araba aldım" desen ya araba yarı fiyatına da gitti aldı, değilse de kesin deli der herhalde...
Ben de Trabzon'da ilanda........ Şaka şaka
Ne Küheylan'mış maşallah
Bir diğer ayrıntı ise küheylan ilk yola kuzeyde çıktı.Sonra oradan güneye indi.Oradan doğuya en sonunda da batıya gitti.Yani Türkiye'nin 4 bir yanını da dolaşmış oldu.Üçüncü sahibini de, forumdan seçen küheylan bu konuda rekoru kırdı galiba.