touch the sky
Aktif
araç galiba satılmış
ilandan kalkmış çünkü
ilandan kalkmış çünkü
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Sözü verdik günü ayarlamaya çalışıyorum.araç galiba satılmış
ilandan kalkmış çünkü
Hadi inşallahSözü verdik günü ayarlamaya çalışıyorum.
2 kişi. En uygun uçuştan 200 TL civarı daha pahalı. 2 gün kala alındı bilet.690 TL'mi
Sabah bu saat için tek uçuş. Diğer uçuşlar öğlen ve öğlen sonrası için. Hatta öğlen 1 tane, öğleden sonra en uygun 1 tane var ama bu sefer vakit kalmıyor notere vs.sabah 6 uçağı olmasına rağmen pahalıya gelmiş yahu
hayırlı olur umarım
Doğu'ya olan biletler genel olarak pahalı, erken alınmadığı için de pahalı iki kişi için otobüs yolculuğundan iyidir dedirten fiyat bence.sabah 6 uçağı olmasına rağmen pahalıya gelmiş yahu
hayırlı olur umarım
Teşekkür ederim abi.Doğu'ya olan biletler genel olarak pahalı, erken alınmadığı için de pahalı iki kişi için otobüs yolculuğundan iyidir dedirten fiyat bence.
Hayırlı yolculuklar, hayırlı alış verişler...
Teşekkür ederim sağ olasın. Eşimle beraber geldik. Yorulunca ona paslarım.Hayırlı yolculuk can guzuyu merak ettim dikkatlice gel 2.kişi de şöfördür umarım.
Teşekkür ederim hocam, senin sattığın dönemde çok niyetlenmiştim kısmet bu güneymiş.Küheylan uzun yolu sever. Söylediklerine göre, benden önceki sahibi istanbul- trabzon arası çok km yapmış. Trabzondan alıp tek başıma geldiğim maceralı gün daha dün gibi, diğer Karadeniz yolculuğumun tadı hala damağımda artı, şu an motorun çok daha iyi halde olduğunu tahmin ediyorum. Ama egzost sistemi daha bir sessizleşmiştir, daha uysal olmuştur. Kazasız belasız yolculuklar dilerim. Gelişmeleri takipteyiz...
Teşekkür ederim. İnş. hayırlısıyla.Hayırlı yolculuklar, kazasız belasın bir yolculuk olması temennisiyle
Artık nasıl niyet ettiysen, kalbin ne kadar temizse hayırlı olsun tekrardanTeşekkür ederim hocam, senin sattığın dönemde çok niyetlenmiştim kısmet bu güneymiş.