Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Bildiğiniz üzere mayıs ayı içerisinde 18" janta geçiş yapmıştım, jant değişiminden sonra araçta bir miktar yükselme olunca spor yay farz oldu. Jantları taktıktan kısa süre sonra yay siparişi verdik ama jantlar biraz geç geldi, araya bayram vs. de girince bugüne kadar montaj için bekledik. Hatta süreç uzayınca bir ara sıkılıp vazgeçtiğim de oldu, ama aracın görüntüsü beni tekrar motive etti. Dün Adem usta ile görüşerek bu sabah için randevu aldım ve 9'da işe başladık ve saat 11:30 gibi işlemleri bitirdik. Altı üstü yay diyoruz ama çok uğraştırıcı ve tehlikeli bir iş bence kendiniz değiştirmeye çalışmayın
Aracımızın stok hali;
18" jant uygulaması sonrası;
Bunlarda spor yay ve normal yaylı hali. Sağ taraftaki iki fotoğraf standart yaylar ile;
Bu işlemler esnasında Adem usta kırmızı boyam var kaliperleri boyayalım dedi (bir gün önce kırmızı boya alsam da kaliperleride aradan çıksa diye düşünmüştüm ama usta yoğun olur diye vazgeçmiştim )
Bu da aracımızın son hali;
Not: Bu fotoğraftan sonra rot ayarı da yapıldı. Arka biraz daha indi aşağıya...
- Yol tıkırtıları ve sesi azıcık arttı
- Yol tutuş haliyle arttı
- Görüntü haliyle muhteşem
Aracımızın stok hali;
18" jant uygulaması sonrası;
Bunlarda spor yay ve normal yaylı hali. Sağ taraftaki iki fotoğraf standart yaylar ile;
Bu işlemler esnasında Adem usta kırmızı boyam var kaliperleri boyayalım dedi (bir gün önce kırmızı boya alsam da kaliperleride aradan çıksa diye düşünmüştüm ama usta yoğun olur diye vazgeçmiştim )
Bu da aracımızın son hali;
Not: Bu fotoğraftan sonra rot ayarı da yapıldı. Arka biraz daha indi aşağıya...
- Yol tıkırtıları ve sesi azıcık arttı
- Yol tutuş haliyle arttı
- Görüntü haliyle muhteşem