MutluTEKİR
Aktif
Haklısın abi, satan bulabilirsek geldiğimizde bakacağım duruma.17'ye geçersen de lastik fiyatları cebi haşat eder. En güzeli 16 jant...
Haklısın abi, satan bulabilirsek geldiğimizde bakacağım duruma.17'ye geçersen de lastik fiyatları cebi haşat eder. En güzeli 16 jant...
Aklını çelmesinler ergen takılma olgun takıl +18 takılAlmanya'daki kuzene 18"e geçmeyi düşünüyorum dediğimde arabayı haşat ediyor dedi. Düşünün Almanya yollarında bile onlar böyle söylüyorsa Türkiye yollarında kim bilir nasıl olur. 18" olayını rafa kaldırıyorum sanırım, 16 ya da 17 bakarım herhalde.
Demekki buca değil Ümraniye daha üstünHortttt...
Faşo'nun konusunu karıştırırken şu kareyi gördüm. Daha önce de görmüştüm de dikkatimi çok çekmemiş demek ki o zamanlar Xedos'um olmadığı için herhalde.
Ekli dosyayı görüntüle 42660
Sonra @Murat Yılmaz 'ın jantlarından değil mi ya bu, oldum. Öyleymiş gerçekten.
Ekli dosyayı görüntüle 42661
Can alıcı sorumuz şu: "Bu jantların 16" olanları var mı?"
Geçen haftaki @abdyldz 'ın jant olayından sonra kafam karışmaya başladı. @kadir sana geliyorum.
Xedosa gitmiyor yalnız bu jant, tasarımına çok zıtHortttt...
Faşo'nun konusunu karıştırırken şu kareyi gördüm. Daha önce de görmüştüm de dikkatimi çok çekmemiş demek ki o zamanlar Xedos'um olmadığı için herhalde.
Ekli dosyayı görüntüle 42660
Sonra @Murat Yılmaz 'ın jantlarından değil mi ya bu, oldum. Öyleymiş gerçekten.
Ekli dosyayı görüntüle 42661
Can alıcı sorumuz şu: "Bu jantların 16" olanları var mı?"
Geçen haftaki @abdyldz 'ın jant olayından sonra kafam karışmaya başladı. @kadir sana geliyorum.
16"danmıYa böyle aralıklı jant istiyorum. Dışarıdan bakılınca disklerim, pardon Brembo disklerim görünsün. Kaliperlerim parlasın falan.
Neyse bir ara araştırma yapayım ben bu konu üzerinde...
Daha büyüğü bozar bizi.16"danmı
Çık git bucadanDaha büyüğü bozar bizi.
Daha büyüğü bozar bizi.
Abi şekil olarak gitmesine gider de; bunun yanında başka giden şeyler de olur yani: Ekstra para, konfor, ön takım vs...Hamdi gelince benim jantları tak dene test et 18 gider ona