- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Evet bu daha mantıklı gibi duruyor...Fazlalıkları almazsan dediğin gibi olabilir abi , wd 40 dan sonra en güzeli büyük bir süngerle fazla gelen sıvıyı güzelce yedirmek
tapatalk by zenfone2
Evet bu daha mantıklı gibi duruyor...Fazlalıkları almazsan dediğin gibi olabilir abi , wd 40 dan sonra en güzeli büyük bir süngerle fazla gelen sıvıyı güzelce yedirmek
tapatalk by zenfone2
Camlarda suyu kaydiriyorsa bütün kaportaya kullansak aracın üzerinde su hiç durmasa olur mu? Kaportaya zarar verir mi?Ben aldım bundan camlarda çok güzel su kaydırıyor
tapatalk by zenfone2
Benimde ilk düşündüğün o oldu aracı benzinlikte yıkatmıştım köpük yapılmadan bundan kaportaya sıktım üstüne köpük yaptırdım sonrada yıkattım . Kaportadan su akıp gidiyodu gayet güzel nano kaplama gibi oldu ama ilerleyen zamanda boyaya zararı olurmu bilmediğim için bir daha yapmadım . Ama denemek isterseniz arabayı yıkayıp kuruladıktan sonra bu spreyden belli bir yere sıkıp tekrar kurulayın üstüne su dökün farkı bariz görürsünüzCamlarda suyu kaydiriyorsa bütün kaportaya kullansak aracın üzerinde su hiç durmasa olur mu? Kaportaya zarar verir mi?
Discovery cihazımdan gönderildi
Tesekkurler. Sonucu merak ettim bile. En kısa surede deneyim bariBenimde ilk düşündüğün o oldu aracı benzinlikte yıkatmıştım köpük yapılmadan bundan kaportaya sıktım üstüne köpük yaptırdım sonrada yıkattım . Kaportadan su akıp gidiyodu gayet güzel nano kaplama gibi oldu ama ilerleyen zamanda boyaya zararı olurmu bilmediğim için bir daha yapmadım . Ama denemek isterseniz arabayı yıkayıp kuruladıktan sonra bu spreyden belli bir yere sıkıp tekrar kurulayın üstüne su dökün farkı bariz görürsünüz
tapatalk by zenfone2
Vay emenike! dedim ya... Yalnız özellikle Kadir ve Murat'ın izlememesi gerek; +18 gibi bir şey olabilir onlar için.Bal dök yala gari...
Vay emenike! dedim ya... Yalnız özellikle Kadir ve Murat'ın izlememesi gerek; +18 gibi bir şey olabilir onlar için.