Wankel olmadığı nerde yazıyor abiEvet ilk bakışta bana da öyle geldi... Wankel olmaması üzücü bence.
Wankel olmadığı nerde yazıyor abi
800+800 2 rotary ve turbo beslemeli Wankel total de 1.600 m3 400+ ps idi planlanan onu da geçtimde böyle tasarım mı olur arka stoplara baksana hele konsept ile hiç alakası yok en azından konseptin hatlarında çizgisinde bişey yap inşallah yalandır bu haber
Is This the Mazda RX-9?
Birde bu var Bu Japon'lar milletin kafasını kurcalayıp son dakikada herkesin aklını alacaklar sanırım birkere RX 8 den çok daha büyükkaslı ve güçlü olmalı 1.6 cc ilk Turbolu Wankel e oyuncak gibi gövde koyacaksalar hiç koymasınlar 400+ ps ten bahsediyor konsept e %50 de olsa benzemeli
Yanlış yorumlama oldu ustam daha öncede 800 lük çift rotary turbo beslemeli ve 400 beygir üzeri olacağı ifade edilmişti nakata dayı tarafındanYanlış anlaşılma oldu galiba. Yada ben detaya tam girmedim pardon
Araç rotary motor. Wankel 1.6 cc.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2013-2017 baya yıl gecmiş kodo gider korona gelirTasarım dilinin değişim sinyali olabilir mi? İnşallah değildir....
O dergi çakma sanırımBu kadar bekleyip böyle dandik bir tasarımla çıkaracaklarsa hiç çıkarmasınlar , konsept ne alaka bu dergideki ne alaka , çok kötü
Tesadüf mü desem2013-2017 baya yıl gecmiş kodo gider korona gelir
İleri görüşlülükTesadüf mü desem