mesut taşdemir
Katılımcı
İddia ediyorum ve ortaya atıyorum power donanım beyaz deri 4x4 dizel olan 85.000 olacak. Ah ah para olsa alınacak yegane araç tam tr şartlarına uygun.
Bence de ful donanım 85 olurİddia ediyorum ve ortaya atıyorum power donanım beyaz deri 4x4 dizel olan 85.000 olacak. Ah ah para olsa alınacak yegane araç tam tr şartlarına uygun.
Açıkçası bugün araç alabilecek durumda olsam Reflex olanı çok güzel olur yok şeritte kalma uyarısı falan bu tür oyuncaklar fazla geliyor bana tek aradığım şey bose ses sistemi. O da en üst pakette oluyor maalesef.Bence de ful donanım 85 olur
Reno motoru mu yineMercedes C serisinde 1.600 cc altı dizel eklemiş. Zamanını bilmiyorum ama çok güzel hamle..
Kaporo geri veriliyorsa en başta alınmasının mantığı nedir ? Müşteri caymasın diye alınmıyor muEvet bende onu söylemeye çalıştım. Mazda'ya güvenen ve bu aracı almak isteyenler gelirler kimlik fotokopisiyle kaporo bırakırlar ki en kısa zamanda araçlarına sahip olurlar. Görmeden test etmeden aracı almayı doğru bulmayabilirsiniz ve bu konuda haklısınız. Bende müşteriyim ceket alırken bile 3-4 kez deniyorum. Parayı hiçbirimiz kolay kazanmıyoruz diye düşünüyorum. Ancak kaporo verdiniz aracı beğenmediniz yada vazgeçtiniz paranızı zaten size geri ödüyoruz. Hiç bir kaybınız olmuyor. Bu yüzden Mazda'yı suçlamayı doğru bulmuyorum. Saygılarımla
Evet bende onu söylemeye çalıştım. Mazda'ya güvenen ve bu aracı almak isteyenler gelirler kimlik fotokopisiyle kaporo bırakırlar ki en kısa zamanda araçlarına sahip olurlar. Görmeden test etmeden aracı almayı doğru bulmayabilirsiniz ve bu konuda haklısınız. Bende müşteriyim ceket alırken bile 3-4 kez deniyorum. Parayı hiçbirimiz kolay kazanmıyoruz diye düşünüyorum. Ancak kaporo verdiniz aracı beğenmediniz yada vazgeçtiniz paranızı zaten size geri ödüyoruz. Hiç bir kaybınız olmuyor. Bu yüzden Mazda'yı suçlamayı doğru bulmuyorum. Saygılarımla