zoomzoomsk
Sessiz
Mazda 2 için şartların uygun olmadığı doğru. Tabi maaliyet açısından .
Nasıl uygun olmuyor ben bunu anlamadım..1.5 dizel motorla gelmeyecekmi bu gelirse..yani ötv açısından çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Diğer türlü ne gibi maliyeti var anormal olarak bizi aydınlatabilirseniz sevinirizMazda 2 için şartların uygun olmadığı doğru. Tabi maaliyet açısından .
Benim tahminim araç B segmentine göre yüksek fiyatla gelmek zorunda kalacak. Bu fiyatlada satılamayacağı korkusu var galiba.Nasıl uygun olmuyor ben bunu anlamadım..1.5 dizel motorla gelmeyecekmi bu gelirse..yani ötv açısından çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Diğer türlü ne gibi maliyeti var anormal olarak bizi aydınlatabilirseniz seviniriz
Tamam benim de aklıma bu geldi ama şu anda da diğer B segmenti araçlar öyle çok ucuz değil..Renault bile cliosuna iyi para istiyor..ki mazda 2 donanımlı bir araç olacaktır en boşu bileBenim tahminim araç B segmentine göre yüksek fiyatla gelmek zorunda kalacak. Bu fiyatlada satılamayacağı korkusu var galiba.
Bence de öyle. Ki ne olursa olsun sonuçta mazda buraya mazda3 te olsa araç getirtiyor. az satacak korkusu var diye hiç getirtmemek olmamalı 1 tane de satsan mazda 3 gelirken arasına serpiştiri versinler gitsinTamam benim de aklıma bu geldi ama şu anda da diğer B segmenti araçlar öyle çok ucuz değil..Renault bile cliosuna iyi para istiyor..ki mazda 2 donanımlı bir araç olacaktır en boşu bile