- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
bugün hoparlörleri söktüm fakat hoparlör direk olmadı kasnak gerekiyor eski hoparlörleri kesip çıkardım çerçevesini kullanmak için olmadı ama çünkü yeni hoparlörleri çerçevede vidalayacak yer yok
Ne aldın?bugün hoparlörleri söktüm fakat hoparlör direk olmadı kasnak gerekiyor eski hoparlörleri kesip çıkardım çerçevesini kullanmak için olmadı ama çünkü yeni hoparlörleri çerçevede vidalayacak yer yok
JBL Stage 3 8627 5x7 ebatındaNe aldın?
Arka içinde aynı sıkıntı olur ama bunlar 5x7 diye geçiypr.JBL Stage 3 8627 5x7 ebatında
Arka kapılara takarken de aynı sorun olur mu acaba bunları arkaya takarım eğer sorunsuz olursa arka sac yakın mı öndekiler gibi
Arka içinde aynı sıkıntı olur ama bunlar 5x7 diye geçiypr.
Olmayan kısım tam olarak neresi foto varmı?
Aynı yere atmasanda olur hoparlör yerine oturmuyor mu ?Şimdi eski hoparlörü çıkarıp kestim çerçeve kısmını kullanıp kasnak olarak kullanmak için fakat o çerçeve ile hoparlörün üzerindeki boş delikler uyuşmuyor
Fotoğraftaki sarı yuvaları ben çaktım vida tutsun diye ama hoparlör deki delik küçük oraya denk gelen içime sinmedi
Oluyor fakat vidayı direk atarsam plastik çatlıyor üst ve alttaki büyük delikleri büküp yandan atmaya da çalıştım yine çatladıAynı yere atmasanda olur hoparlör yerine oturmuyor mu ?
Matkapla vidanın çapıdan bi düşüğü ile delOluyor fakat vidayı direk atarsam plastik çatlıyor üst ve alttaki büyük delikleri büküp yandan atmaya da çalıştım yine çatladı
Tamamdır yarın deneyeceğim olmazsa mdf kasnak yaptıracağım yada 3d yazıcı ile yaptıracağım bulursamMatkapla vidanın çapıdan bi düşüğü ile del
5x7 yazdığı için olması lazım en kötü ufak bi işlemle olması lazımTamamdır yarın deneyeceğim olmazsa mdf kasnak yaptıracağım yada 3d yazıcı ile yaptıracağım bulursam
Kasnak ile taktım sorunu öyle çözdüm5x7 yazdığı için olması lazım en kötü ufak bi işlemle olması lazım
Tamamdır hocam eski sahibi amerikan park gibi dursun diye herhalde turuncu takmış onları sarıya çevireyim benNormal halojen ampul bildiğimiz sarı renk değil yani
Tamamdır hocam eski sahibi amerikan park gibi dursun diye herhalde turuncu takmış onları sarıya çevireyim ben
Orijinalden yanayım led düşünmüyorum pek ama farları osram night breaker silver veya laser yapabilirim aydınlatması az geldi. Eğer yaparsam aynı tonlarda led olabilir o zamanOlabilir LED'li bişey taksam
Bu el freninin yenisi var mı ? Veyahut çatlamış plastiği ve soyulmuş derisi için bir çözüm
Bulma şansımız zor o zaman anladığım kadarıylaAksesuar olarak satılıyor ama şu an üretimi yok.