Engin Şenler'i ara direkt.Sabit hattı aradım. Bende çok şaşırdım abi
05358229898
Baktın işin çözülüyorsa sabit hattı aradığındaki kötü tecrübeyi de anlatıp şikayetini iletirsin.
Engin Şenler'i ara direkt.Sabit hattı aradım. Bende çok şaşırdım abi
İşimi çözdüm başka bir yerde abi. Teşekkür ederim ilgin içinEngin Şenler'i ara direkt.
05358229898
Baktın işin çözülüyorsa sabit hattı aradığındaki kötü tecrübeyi de anlatıp şikayetini iletirsin.
Ne demek @UmitSerbest elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. İnş düzelir sorunBu gün kargo geldi şase numarasıyla da doğruladık. Umarım küçük veya büyük gelmez sorunu halletmiş olurum. @major35 teşekkür ederim Hasan abi
Ekli dosyayı görüntüle 47867
Contalar'dan kaçak veriyordur. Değişmesi lazımMerhaba
Arabanın motorla sanzuman kısmında epey Bi yağ kaçağı olmuş sanki disbirtör ün alt kısmından da kaçak var gibi neden olabir... Motor sanırım alarm veriyor
Sökmeden bilmenin imkanı yok gibi.merhaba
distribütör oringin den yağ kaçırıyor. bu oring ve keçe ölçüleri nedir. ona göre bakmam lazım şu yasaklar da kapanma olmadan
Mesaj otomatik birleştirildi:
merhaba
distribütör oringin den yağ kaçırıyor. bu oring ve keçe ölçüleri nedir. ona göre bakmam lazım şu yasaklar da kapanma olmadan
araç 323 ba 1,5
söküp 1-2 gün beklemek istemedim öteki türlü de çok para diyorlarSökmeden bilmenin imkanı yok gibi.
söküp 1-2 gün beklemek istemedim öteki türlü de çok para diyorlarSökmeden bilmenin imkanı yok gibi.
oringi değişip denemem lazım belki kurtarırArkadaslar keçe isterken markasını (NOK)
Belirtin mazda larımızda gerisi hikaye unutmayın..
Distribütör kecesi ve arka kısımda oring var
Oring lastik conta işi kolay normal japon parcacidan altdan sensörlü mazot filitre oringi isteyebilirsiniz anlatımı kolay degisimi kolay avans ayarink bir çizik atıp işaretlemeniz işinizi kolaylaştıcaktır..
Yanliz keçe işi teverruat distribütör ün komple dagilması lazım yüzük kadar küçük kece var
Onu numunesiz alamassiniz..
Ben corteco kullanmıştım çok memnundum familia vardı bende. Hiç yağ akıtmamıştı ama usta montaj yaparken nasıl taktığı çok önemli yırtabiliyorlar takarken sonra yırtık bu diye sallıyorlar başlarındanArkadaşlar Bundan taktım ama hala kaçırıyor Sanırım dandik marka bu.
Nok Bulamadım Skt 046160-p Markamı İyidir Yoksa Corteco 19016578 Markamı İyidir Acaba.İyi Çalışmalar Herkese.
Ben Kendim Takıyorum da Bana Keçeci Kodu Söylediğim Halde (AE6901E) Yanlış Vermiş Anladığım Kadarıyla Ondan Kaçırdı.Normalde 35x56x9/14.8 Olması Lazım Bana 35x56x7.5/11.5 Vermiş.Bir Dahaki Sefere Corteco Takayım Bakayım.Ben corteco kullanmıştım çok memnundum familia vardı bende. Hiç yağ akıtmamıştı ama usta montaj yaparken nasıl taktığı çok önemli yırtabiliyorlar takarken sonra yırtık bu diye sallıyorlar başlarından
Yanlış yere açmış olduğun konu mevcut konumuz ile birleştirilmiştir.Mazda 323 pratica 98 model otomatik vites . Motor yağı kaçağı var şanzımanın oradaki keçeden geliyor dedi usta ankaradayım henüz yaptırmadım bu keçenin orjinal olması lazimmis nereden bulabilirim ve usta tavsiyesi olursa sevinirim.