UmitSerbest
Aktif
Abiler burdan yağ kaçıyor. Geçen gün dış Aks kafası değişti yağ bakımları yapıldı. Bu gün altında yağ olduğunu fark ettim. Sol aksın ordan geliyor şanzıman tarafından yani arka keçe filan değildir diye umuyorum..
Aks milinin girdiği yer mi abiAks keçesi değişecek muhtemelen. Geçmiş olsun.
Aynen, aksın şanzımana girdiği yerdeki keçe. Genelde aksı söküp taktıktan sonra bu problem oluyor. Bende de olmuştu.Aks milinin girdiği yer mi abi
Yüreğime su serptin abi arka sandım yüreğim kaldırmazdı şanzıman indirmeyeAynen, aksın şanzımana girdiği yerdeki keçe. Genelde aksı söküp taktıktan sonra bu problem oluyor. Bende de olmuştu.
sağol abiHadi geçmiş olsun
Çoğu yerde aynı marka var abi. Şanzıman yağsız kalıcak diye korkuyorum başka bir endişem yokTakılırken keçeye zarar verilmiş olabilir veya keçe dandik olabilir. Sıkma canını çözülür. Sorunu biliyorsun sonuçta, daha iyi bir keçe bulunabilirse takılacak. Aks takılırken dikkat edilmesi lazım. O keçeler yaylı diye hatırlıyorum, aks takılırken ufak bir esnetme bile keçeye zarar verebilir. İyi malzeme ile temiz işçilikle tekrar aynı işlem yapılacak maalesef. Yan sanayi parça sonuçta.
Birazdaha kaliteli varsa almalısın @UmitSerbest İzmir özkur otoÇoğu yerde aynı marka var abi. Şanzıman yağsız kalıcak diye korkuyorum başka bir endişem yok
Onun parça kodunu bulup öyle söylersen daha net olur. Mazda EPC online var biraz kurcalaman lazım.öyle yapıcam abi ama 2-3 model olduğu için hepsi parçayı getirmen lazım dedi(bursa firmaları) yarın arayıp sorayım umarım çapını istemezler malzeme elimde yok
Not: Resimden iç ve dış çapını çıkartabilen var mı? Kumpasla vb aletlerle
cansın abi teşekkür ederimOnun parça kodunu bulup öyle söylersen daha net olur. Mazda EPC online var biraz kurcalaman lazım.
Bu linkten bakabilirsin
Aktif japonu ara @UmitSerbestBu gün vizyon ile Veysel otoyu aradım dövmedikleri kaldı. Bu kadar kaba ve sinirli bir üslupla konuşma görmedim. Derdimi anlatamadan, arkadaki seslerden beni dinlemediler bile. Ne denir böylesine bilmiyorum.
Vizyonu bilmiyorum da Veysel Oto'ya hayret ettim. Belki diğer dükkandır, 2-3 tane dükkânları var.Bu gün vizyon ile Veysel otoyu aradım dövmedikleri kaldı. Bu kadar kaba ve sinirli bir üslupla konuşma görmedim. Derdimi anlatamadan, arkadaki seslerden beni dinlemediler bile. Ne denir böylesine bilmiyorum.
Sabit hattı aradım. Bende çok şaşırdım abiVizyonu bilmiyorum da Veysel Oto'ya hayret ettim. Belki diğer dükkandır, 2-3 tane dükkânları var.