universitely76
Aktif
- Araç Markası
- 2009 Mazda 3 Touring
- Araç Renk ve Tip
- Sedan - Gri Şimşek
Kaç watt'lık bir güneş paneli var bu araçta?
Fazla olması keçelere baskı uygular. Bu motorlarda şırınga ile yağ çekilebilir mi bilmiyorum. Karter takasından da boşaltmak biraz sıkıntı olacaktır liftsiz. Sıcak motorda yağ aşağı süzülmeden hemen önce motor yağ kapağından şırınga ile çekilebilir sanki.Dün şanzıman yağına bakan usta motor yağına da baktı. Eksik deyip yarım lt ye yakın ekledi. Zemin düz değil dedim, o o kadar fark etmez dedi. Bugün düz yerde 3 kez baktım yağ fazla, hem de tam eklediği kadar fazla.
Bişey yapılabilir mi kalsın mı böyle...
Sunroof koyup torpido aydınlatmasının kaldırıldığı 97 model 626'lara ne demeli?Bu konuyu ben açmışım, zaman akmış xedos almışım ama Japon'lar makyajı yapıp solar sunroofu kaldırmışlar
Sana iş çıksın boş durma diye yapmış Mazda, kıymet bilmezsiniz ki siz.Sunroof koyup torpido aydınlatmasının kaldırıldığı 97 model 626'lara ne demeli?
Bunlar küçük işler dostum, o kadar küçük ki daha yapmadım!Sana iş çıksın boş durma diye yapmış Mazda, kıymet bilmezsiniz ki siz.
Yapılmayacak bir şey degil, malzeme ve mükemmel işçilik gerekli, o da sende varBunlar küçük işler dostum, o kadar küçük ki daha yapmadım!
Bak bu solar sunroof olayını ben Cemşid'e montajlayabilir miyim onu düşündüm şimdi? Bizim sunrooflarda cam yok ama arka pandizotun oraya bir ekşın yapılabilir. İhtiyacımız olan ufak bir güneş paneli, küçük bir akü ve bagajı havalandıracak iki adet PC kasa fanı...