incirinaltı
Aktif
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Eski defterler açıldı kapatmak mümkün mü ah ahZehirlediniz len milleti...
[member=182]incirinaltı[/member] buyrun size makyajlı, direksiyonu farklı
http://www.autoscout24.com.tr/Details.aspx?id=253639959&cd=635452557850000000&asrc=st
Veli abi ben de sevdim jantları, ve fiyat ne öyle Emisyon değerleri çok fena yalnız Şehir içi yakıt tüketimi 15 lt
Veli abi ben de sevdim jantları, ve fiyat ne öyle Emisyon değerleri çok fena yalnız Şehir içi yakıt tüketimi 15 lt
Abi geçenlerde uzun süredir ilanda kalan 2001 vardı, 31-33-36 yazıp en son 30'a çekip bir hafta bekledi, sonra galeriye geçti oda bir ay içinde sattı, onu alabilirdin.Ya Hakan sen de tam can alıcı resimleri bulmuşsun.Türkiye'de olsa bu arabayı 30 bine alırım, yurt dışından getirtemiyormuyuz.
Veli Abi ben de direksiyona hastayım.
Bu araclardan istediğiniz nitelikte bulmak zor abi. Malum sitedeki ilanlar 6-7 aydır sabit. Mevcut ilan sayısı pek değişmiyor. Sitede 2 tanesi hoş duruyor onlardan biriyle ilgilenebilirsiniz. İnşallah forumda bir Xedos'umuz olur.Hakan 323 ü yeni sattım,ocak ayında araba alacam,ancak bulurum...
Aynen katılıyorum Hüseyin abi abiyede Xedos demeyi unutmayalımhakana sentia banada bir royal almadikca,bu kargasa bitmeyecek