Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır uğraştığım hobi aracımı ülkenin geldiği ekonomik durumun beni de etkilediği için, Capella'nın yanına günlükte kullanacak araç alamamamdan dolayı satmak durumundayım. Aracın konusu neler yapıldığı hangi tarihlerde ne masraflar edildiği ve ne tadilatların gerçekleştirildiği ortada.
Maliyetinin çok altına ilana koydum, dilerim ki tanıdık bildik biri alsın hayrını görsün, yedi kat ele gitmesin yaptıklarım.
forum içi ulaşanlara elimden geleni yaparım.
Furkan 05323415137 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.
Sosyal medyada paylaşıp satılmasına yardımcı olursanız memnun olurum.
Herkese keyifli forumlar
Malum sitede ilan linki aşağıdadır.
Mazda / 626 / 2.0 / Masrafsızı zor bulunur. Otomatik, klimalı. sahibinden.comda - 723724202
Ve fotolar.
Uzun zamandır uğraştığım hobi aracımı ülkenin geldiği ekonomik durumun beni de etkilediği için, Capella'nın yanına günlükte kullanacak araç alamamamdan dolayı satmak durumundayım. Aracın konusu neler yapıldığı hangi tarihlerde ne masraflar edildiği ve ne tadilatların gerçekleştirildiği ortada.
Maliyetinin çok altına ilana koydum, dilerim ki tanıdık bildik biri alsın hayrını görsün, yedi kat ele gitmesin yaptıklarım.
forum içi ulaşanlara elimden geleni yaparım.
Furkan 05323415137 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.
Sosyal medyada paylaşıp satılmasına yardımcı olursanız memnun olurum.
Herkese keyifli forumlar
Malum sitede ilan linki aşağıdadır.
Mazda / 626 / 2.0 / Masrafsızı zor bulunur. Otomatik, klimalı. sahibinden.comda - 723724202
Ve fotolar.
- Marka
- Mazda
- Model
- 626
- Model Yılı
- 1991
- Yakıt
- Benzin / Lpg
- Vites
- Otomatik
- Kilometre