Türkçe olarak hazırlanmış, Wankel Motor çalışma prensibini gösteren video.
O bıçaklarla ilgili yeni rx-7 haberinde nasa ile birlikte bir çalışma olduğu falan yazıyordu abi ne kadar doğru bilinmez tabi.Veli abi sağol paylaşım için, demek o aşınmaya bir çare bulunsa bu motor vazgeçilmez olur
İnşallahO bıçaklarla ilgili yeni rx-7 haberinde nasa ile birlikte bir çalışma olduğu falan yazıyordu abi ne kadar doğru bilinmez tabi.
O bıçaklarla ilgili yeni rx-7 haberinde nasa ile birlikte bir çalışma olduğu falan yazıyordu abi ne kadar doğru bilinmez tabi.
Olabilir abi böyle bir şey yoksa bile fena fikir değilNasa ile Skyactiv üzerine çalışıyorlardır, bıçaklar için de Solingen ile...
Bıçaklar için Sürmenenin daha faydalı olacağı kanaatindeyim.Nasa ile Skyactiv üzerine çalışıyorlardır, bıçaklar için de Solingen ile...
Solingen metali çok ünlüdür. Asla kolay kolay körelmez,aşınmaz.Bıçaklar için Sürmenenin daha faydalı olacağı kanaatindeyim.
Benimki milliyetçi bir yorum oldu katılıyorumSolingen metali çok ünlüdür. Asla kolay kolay körelmez,
Hocam bir yerde okumuştum. Walkel motorun ayrı özel yağı varmış. Türkiye'ye wankel motor araçlar geldikten yıllar sonra bu yağ getirilmeye başlamış ve bu sepetten ötürü insanlar normal yağ kullanmışlar. Buda motorun ömrünü baya yemişyurt dışından gelen bir araçtı.. bende ilk gördüğümde 28 bin km sanmıştım..motor değilde başka bir sorun vardır diye uğraşacaktımki..sahibi km ye iyi bakmamı söyleyince gerçekten şok olmuştum..150.000km çok gördüm ..türkiyedekilerinde .. ne hikmetse.yurt dışındakiler biraz daha fazla km yapıyor