ozgur35
Aktif
ben bu saatten sonra 160 beygır 400 tork honda monda demem abı sen bızım havamızı söndürcen ya 250 beygır nedır yayok özgür ayda 1000 km yol yapıyorum gerek yok zaten bunlara olmuyor. ver kırbacı 250 beygire gitsin
ben bu saatten sonra 160 beygır 400 tork honda monda demem abı sen bızım havamızı söndürcen ya 250 beygır nedır yayok özgür ayda 1000 km yol yapıyorum gerek yok zaten bunlara olmuyor. ver kırbacı 250 beygire gitsin
Legacy ile ilgili ne düşünüyorsun abi..uzun bekleyişten sonra benim opel i satmaya karar verdim. ilana dün koymuştum ama bugün bi arkadaşım haftaya kadar bekle ben alıcam dedi ilandan kaldırdım. aşağıdaki subaru için izmir karşıyakadan arkadaşım bugün araç sahibi ile telefonda görüştü, p. tesi arabayı görüp yüz yüze fiyat konuşmaya gidecek. hayırlısı bakalım.
Loading site please wait...
Yemısım aşkını abı ya hergun arıyorlar perıyodık bakım zamanı geldı perıyodık bakım zamanı. En son dün dedım hanımefendıye anladık tamam getırcem 1000 tl nızı rahat olunsen soldan devam et özgür ben sağdan sağdan giderim. senin honda aşkının yanında biz mum olur eririz.
Yemısım askını abı ya hergun arıyorlar perıyodık bakım zamanı geldı perıyodık bakım zamanı. En son dün dedım hanımefendıye anladık tamam getırcem 1000 tl nızı rahat olun
VAlla abı ya dün aradı kadın ılla gel servıse Dedım kı hanımefendı mayısta gelcez dedık ya hergun arıon vercem 1000 tl servıs parası arama artık DElı ettı abi ya
legacy biraz daha ağır abi gibi duruyor, sedan bana pek uymuyor yaz kış h. sonu köye gidiyorum o yüzden forester daha bi uygun bana.Legacy ile ilgili ne düşünüyorsun abi..
bi daha ararsa parayı çiftlik bankınVAlla abı ya dün aradı kadın ılla gel servıse Dedım kı hanımefendı mayısta gelcez dedık ya hergun arıon vercem 1000 tl servıs parası arama artık DElı ettı abi ya
Hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla bınmeyı nasıp etsın abıbugün itibari ile subaru artık alınmıştır. plakamızda takıldı. bundan sonra kelepir benzinlik bakıyorum duyurulur
vay be çok sevindim valla.hayırlı uğurlu olsn hocam.kazasız belasız günlerde kullanın inşallah.bugün itibari ile subaru artık alınmıştır. plakamızda takıldı. bundan sonra kelepir benzinlik bakıyorum duyurulur
sağol kardeşim. daha iyileri sizlerinde olur inşallahHayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla bınmeyı nasıp etsın abı
çok sağolasın. cümlemiz kazasız belasız kullansın.vay be çok sevindim valla.hayırlı uğurlu olsn hocam.kazasız belasız günlerde kullanın inşallah.
CX5 in ktaputunun altında motor olmasa da ben yine de CX5 alırdım.
Belli bir yaşa gelmiş insanlar için, Torkmuş, 100 saniyede hızlanma süresiymiş, vs. hepsi hikaye. Trafik kurallarına artık çoğunlukla uyuluyor, yoksa cezaları can yakıcı.
+++
Hayırlısı olsun, içinize sindirsin.[/QUOT
çok sağol.
ben bu bugün izmirden bursaya kadar ki kullanımda şunu anladım. evet cx-5 çok güzel harika bir araba 2 yılda kullandım. ama şuna inanın ben bu kadar keyifli ve konforlu bir araba kullanmadım.180 ile giderken bırakın bağırmayı motordan neredeyse hiç ses gelmiyor. hızlanmak için pedala hafif basmanız yeterli, gerisini arabaya bırakın.sürüş konforu açısından cx-5 ile arasında dağlar kadar fark varmış.
çok sağol amin inşallahHayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
çok sağolasınHayırlı olsun kazasız belasız nazarsız günlerde kullanın
sağolasın, ara ara yazarım. ilk izlenim selektöre bile gerek kalmadan herkez yol veriyor artıkHayırlı olsun,Allah kaza bela nazar vermesin.
Abi izlenimlerini bekliyoruz...