Holydao
Benlik bi durum yoksa çıkıyorum!
Ondan neyimiz eksikHalit Ergenç hep Volvo jeep kullanıyor
Ondan neyimiz eksikHalit Ergenç hep Volvo jeep kullanıyor
adam volvoya bınıyor sen mazdaya hem de 3 kasaya ates topuOndan neyimiz eksik
Guzel tabi, koymussun 200 binlik arabayı, guzel olmaz miadam volvoya bınıyor sen mazdaya hem de 3 kasaya ates topu
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ar-grup-tan-2006-bmw-x5-3.0-d-511017649/detay
bunlar da guzel aslında
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...za-adaptive-cruise-air-7-kslk-503932164/detay
Daha da işim olmaz...Halit Ergenç hep Volvo jeep kullanıyor
Adam zaten 160 bınlık arabalara bakıyor 160 veren 200 de verır Onur dımı ben verırım vallaGuzel tabi, koymussun 200 binlik arabayı, guzel olmaz mi
Neyse hadi cıvıtmayalım konuyu...
Senin gönlün zengin abi, kredin sınırsızAdam zaten 160 bınlık arabalara bakıyor 160 veren 200 de verır Onur dımı ben verırım valla
Benım aklımda var bıseyler de şuan fırtına öncesi sessizlikSenin gönlün zengin abi, kredin sınırsız
Korkulur senden, skyactive'di MX-5'ti falan derken RX-8 aldım diye gelebilirsin ondan korkuyorum.Benım aklımda var bıseyler de şuan fırtına öncesi sessizlik
Mx 5 olcak da muabbetlerım bellı olsun kredımı cekıcem beklıyoruz haberlerden bedellıyıKorkulur senden, skyactive'di MX-5'ti falan derken RX-8 aldım diye gelebilirsin ondan korkuyorum.
Hadi bakalım, gönlüne göre olsun başta senin sonra herkesinMx 5 olcak da muabbetlerım bellı olsun kredımı cekıcem beklıyoruz haberlerden bedellıyı
Erkan Petekkaya'da Accord'cuHalit Ergenç hep Volvo jeep kullanıyor
Özgür Fırat da hem mekanın sahıbı hem de Mazdacı daha ne olsunErkan Petekkaya'da Accord'cu
2005 e kadar olanlar GM üretimi 4 ileri hepsi sorunlu. sonrası 6 ileri geatronic japon aisin üretimi. onlarda sorun yok. ben 2011 bakıyorum.Kemal abi , baktığın volvoların şanzımanı 4 ileri otomatik olanlardansa direk ele , ilk çıkan kasalarında 4 ileri otomatik var ve kronik sorunlu , bu kadar gücü kaldıramayıp şanzımanı dağıtıyor araç , onarım maliyeti 10bin tl civarı ve uzun ömürlü değil malesef (max 50bin km) . Makyajlı kasalarda değiştirdilerse 5-6 ileri yapıldıysa onlarda sıkıntı olacağını sanmıyorum iyi araştırmakta fayda var ,saygılar
yeni kasası çok güzel ama 500 bin civarı fiyat var birazcık fazla gelir.Sıfır Dacia Stepway almak daha mantıklı bence
XC90 nın fotoğrafdaki kasası çok çok güzel ama buna güç yetmez sanırım
İlanlardaki iki araç arasında tercih yapmak zor. Eğer Volvo'nun şanzıman sorunu yoksa tercih edilebilir ama sorun yaşayan çok ise Subaru daha mantıklı, piyasası Volvo ya göre belki yavaştır ama arıza masraf konusunda kafa rahat olur.
Hagakure Naim abinin verdiği araçta mantıklı.
Yerinizde ben olsam İnfiniti FX35 de düşürdüm
ne 160 ı özgür onları resim olsun diye koydum. max 130-140. olur 200 çok fazla o zaman mercedes glk 250 alırım direkt.Adam zaten 160 bınlık arabalara bakıyor 160 veren 200 de verır Onur dımı ben verırım valla
ne 160 ı özgür onları resim olsun diye koydum. max 130-140. olur 200 çok fazla o zaman mercedes glk 250 alırım direkt.
Paran varsa Range Rover yoksa Gameover
Mazda bas taci abi gönlumuzun efendisiKatılmıyorum... Sağımda, Land solumda Mercedes olsa ne yazar, gönlümde Mazda olmadıktan sonra...
Ekli dosyayı görüntüle 26125