Naim aabi çarşaafı geri gönder@hagakure naim abi emanetin bugün kargoya verildi..İnşallah sağ salim eline ulaşır..Valla zarar görmesin diye elim den geleni yaptım..güle güle kullanın.
Ekli dosyayı görüntüle 22761 Ekli dosyayı görüntüle 22762
Çarşaf değil la oNaim aabi çarşaafı geri gönder
Gömlekte de Paul&Shark esintileri var.Çarşaf değil la o
Gömlek gömlek
Olsun o kadar demi abicim.. O gömleğin altında bir gömlek daha varGömlekte de Paul&Shark esintileri var.
Gömlekte de Paul&Shark esintileri var.
Olsun o kadar demi abicim.. O gömleğin altında bir gömlek daha var
Eskiler den kim kaldıgöynek de eyimiş @mustafayk
valla benim de anten kırılmıştı ne iyi oldu şimdi.özel den adres gönderdim hocam.Bir arkadaşımız, kullanmadığı 2 adet anteni bana hediye etti, karşı ödemeli olarak bugün kargoya teslim etti, yarın olmazsa cuma günü elime geçer. eee hediyeyi de hediye etmek de sünnetir bir tanesini ben kullanacağım diğerini de burdan bir arkadaşa hediye edeyim dedim. 1.nesile uyumlu 2.nesile de uyumlu olabilir demişti, linki şuymuş (gerçi aliexpressten aldım dedi, ebay linki verdi)
JDM MAZDASPEED Carbon Fiber short antenna 4.7inch Antenna CaR Mazda All Model | eBay
Muck muckdüşündüğün için teşekkür ederim dostum.sıkıntı yok ara da kala bilirsin
Önce ben yaazdım özelden ama sıkıntı yok gidecegi yer ortak sonuçtahaydiii, şimdi ne yapmak gerek, du bakalım kim önce atmış mesajı
mesajlarn ikisi de benim için sıkıntı yok hocam.haydiii, şimdi ne yapmak gerek, du bakalım kim önce atmış mesajı
nerden biliyor sun kendinin önce yazdığını dakikalara mi baktın.Muck muck
Önce ben yaazdım özelden ama sıkıntı yok gidecegi yer ortak sonuçta
uşağaİlk mesajı, Kadir atmış 1-0, Mustafa da konuya ilk mesajı yazmış 1-1, o zaman anteni uşağa veriyorum
@mustafayk 7 dk takmışımİlk mesajı, Kadir atmış 1-0, Mustafa da konuya ilk mesajı yazmış 1-1, o zaman anteni uşağa veriyorum
Kime verdiğin önemli değil adres boluya aranızda anlaşın ya da kura çekeceğim
@mustafayk adres bilgilerini verde yarın kargoyu aldıgında direk sana kargolasınya aranızda anlaşın ya da kura çekeceğim
bişi değil ortada anten yok :d sadece takip numarası var ahahahha