HakanEMRE
Aktif
Hayırlı satışlar olsun hedefteki dizel 2.2 skyactiv mi
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
3 sene bayrağı dalgalandırdık ustadım. Nöbeti devretme zamanı geldi artıkAllah gönlüne göre versin hocam, hayırlı satışlar. M6lar satışta bu arada hayırlısı
Avrupada olsak affetmezdim ama memlekette bize haram o zevkler. Köyümüze dönüp ata bineceğiz yakında...Hayırlı satışlar olsun hedefteki dizel 2.2 skyactiv mi
Bimukabil başkanBaşkan hadi rastgele diyelim artık tabi gelirse...
@süleyman46 hocam öncelikle hayırlı satışlar olsun inşallah.Hayırlı satışlar. @emrullahberat46 hoca alırsa 2 sene sonra bana kısmet olabilir.
Var mı yeni planlar @süleyman46 ?
Sağolun hocam.@süleyman46 hocam öncelikle hayırlı satışlar olsun inşallah.
Mermi'yi almadan önce niyetlenmiştim ama kısmet olmadı o zaman.Hayırlısı olsun inşallah.
@aurora Can kardeşim malum mart ayında mermi'yi aldım ve halen bir miktar borcum var.Eğer şartlarım uygun olsa tufan direk bende olurdu ama kısmet artık hayırlısı olsun diyelim.
Almanya'da bir dayım var zaten.Kimbilir belki bilmediğim de bir tane vardır ve şu anda beni arıyordur.Sağolun hocam.
Belki al-sat yapan bir arkadaşım Tufan'ı benden aldıktan bir ay sonra almanyada yaşayan, size hiç ulaşamamış dayınız çıkagelir.. Kader ağlarını belki de çoktan örüyordur kim bilir
Bir yandan da, size araç vermekten tırsmıyor değilim hocam. Bende tık demeyen araba size geçip Zilyon tane sorun çıkarırsa diye tırsıyorum
Sağolasın abi. Hüzün çöktü vallaAlana satana Hayırlı olsun hocam... manevi babası olarak üzüldüm şimdi.
Eyvallah. Balina bizi aşar ustadımHadi hayırlı uğurlu olsun. Sizi beyaz balina konusuna alalım hocam
Sağolasın. 3. Kez ispatını yaşıyoruz bununHani Mazda nın ikinci eli zayıftı
Bakımlı olunca uzun süre kalmadan gidiyor
hayırlı olsun