Volkswagen TSI Engine 3D Animation TSI motorun çalışma prensibi videoda çok güzel anlatılmış...
Domestos JaDeD Yönetici Global Moderatör Mesajlar 53,779 Konum Aydın-Merkez Araç Markası Tabanway Araç Renk ve Tip Ten Rengi 41 Numara 8 Ağu 2014 #1 Volkswagen TSI Engine 3D Animation TSI motorun çalışma prensibi videoda çok güzel anlatılmış...
Olgun Katılımcı Mesajlar 942 Konum Ordu Araç Markası 2009-Mazda3 Araç Renk ve Tip Kırmızı 8 Ağu 2014 #2 domestos' Alıntı: Volkswagen TSI Engine 3D Animation TSI motorun çalışma prensibi videoda çok güzel anlatılmış... Genişletmek için tıkla ... video nerede abi?
domestos' Alıntı: Volkswagen TSI Engine 3D Animation TSI motorun çalışma prensibi videoda çok güzel anlatılmış... Genişletmek için tıkla ... video nerede abi?
Domestos JaDeD Yönetici Global Moderatör Mesajlar 53,779 Konum Aydın-Merkez Araç Markası Tabanway Araç Renk ve Tip Ten Rengi 41 Numara 8 Ağu 2014 Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan #3 Olgun' Alıntı: video nerede abi? Genişletmek için tıkla ... Buyrun... Ekli dosyalar Adsız (1024 x 576).jpg 118.9 KB · Görüntüleme: 50
Dinçer Katılımcı Mesajlar 380 Konum Isparta 8 Ağu 2014 #4 Bu 3 d animasyonları çok seviyorum, mazdanın da skyaktivi böyle bi animasyon vardı
Olgun Katılımcı Mesajlar 942 Konum Ordu Araç Markası 2009-Mazda3 Araç Renk ve Tip Kırmızı 9 Ağu 2014 #5 domestos' Alıntı: Buyrun... Genişletmek için tıkla ... Abi linkler mavi olsa güzel olur ama Net gitti tam yazarken. aha da buldum linki. foto çalışması iyiydi ;D
domestos' Alıntı: Buyrun... Genişletmek için tıkla ... Abi linkler mavi olsa güzel olur ama Net gitti tam yazarken. aha da buldum linki. foto çalışması iyiydi ;D
ezmocesteri __bülent__ Yönetici Global Moderatör Mesajlar 35,910 Konum Mudanya 9 Ağu 2014 #6 Aha burda tıhlaa ;D ;D
ezmocesteri __bülent__ Yönetici Global Moderatör Mesajlar 35,910 Konum Mudanya 9 Ağu 2014 #7 TSI motorun çalışma prensibiyle diğerlerinin (örn; ecobost) çalışma prensibinin temel farkı nedir ki?
TSI motorun çalışma prensibiyle diğerlerinin (örn; ecobost) çalışma prensibinin temel farkı nedir ki?