nilsu_
''Bayan MATSUDA''
Bu, ayni arabama 4.kaskom olacak.bu zamana kadar hic kaskoyu kullanmadim.ortalama 4bin tl zarar demek ama...Bize bakmayın, yaptırın siz kaskonuzu
"Mazda 3 dikiz aynasından gönderildi"
Bu, ayni arabama 4.kaskom olacak.bu zamana kadar hic kaskoyu kullanmadim.ortalama 4bin tl zarar demek ama...Bize bakmayın, yaptırın siz kaskonuzu
Bu, ayni arabama 4.kaskom olacak.bu zamana kadar hic kaskoyu kullanmadim.ortalama 4bin tl zarar demek ama...
Nedir o kolaylik...Orası öyle ama, çok büyük kolaylığı da var...
2010 yılında çalınan Renault Broadway aracını adamcağız 1996 yılında sıfır aldığından itibaren kaskolu kullanmış, 14 yıl boyunca kasko yaptırmış... Araç bulunmadı ve kasko araç sahibine 6 bin lira para ödedi. Sahibi dedi ki; ben 14 yıl boyunca belki 15 bin lira ödedim, şeytan bunun neresinde...Bu, ayni arabama 4.kaskom olacak.bu zamana kadar hic kaskoyu kullanmadim.ortalama 4bin tl zarar demek ama...
Nedir o kolaylik...
Aman tanrim didimmCanın sıkıldı, aracı ilana koydun satılmadı vur duvara git sigortadan al paranı
Naaaaa...... alırsın, sigortadan parayı, hiç inceleme, araştırma yok tabiiki, hemen de veriyorlar ya. nerede o yoğurdun bolluğu derler. yaaa
Benim başıma geldi detayli paylaşayım burdan foto destekli bi ara. Sakın yapmayınNaaaaa...... alırsın, sigortadan parayı, hiç inceleme, araştırma yok tabiiki, hemen de veriyorlar ya. nerede o yoğurdun bolluğu derler. yaaa