- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Doğrudur. Benden sonra alanlarda memnun kalmışlarZaten hepsibrd ilk yorum Oğuzhan beyin.
LG G2
Doğrudur. Benden sonra alanlarda memnun kalmışlarZaten hepsibrd ilk yorum Oğuzhan beyin.
LG G2
Çok güzel olmuş....
Abi direksiyon makyajlı sanki...
Pişman etmez hocam. Cilalı parlaklık isteyenlere (ayna gibi) gelmez ama.Zorla sipariş geçirteceksin abi
Çatlama yaptırır mı diğer ürünler gibi?Pişman etmez hocam. Cilalı parlaklık isteyenlere (ayna gibi) gelmez ama.
Benim o kadar test edecek sürede kullanımım olmadı ancak, Oğuzhan çok önceden beri kullanıyor, öyle bir şey olsaydı belli olurdu.Çatlama yaptırır mı diğer ürünler gibi?
Ben yine nemli beze devam edeyim.Benim o kadar test edecek sürede kullanımım olmadı ancak, Oğuzhan çok önceden beri kullanıyor, öyle bir şey olsaydı belli olurdu.
Ben yine nemli beze devam edeyim.
Çatlama yaptırır mı diğer ürünler gibi?
Bu cevap seni tatmin etmediyse soruyu sormana gerek yoktuToz tutmuyor 7 senedir kullanıyorum. Plastiğe kattığı canlılık görüntüsü uzun süre çıkmıyor. Bir nevi cilalıyor.
Tatmin etmediği için sordum, bir 10 sene deseydin hadi neyse.Bu cevap seni tatmin etmediyse soruyu sormana gerek yoktu
3 sene sonra görüşelimTatmin etmediği için sordum, bir 10 sene deseydin hadi neyse.
Sprey olanların ayrıca normal sıvı olanlara oranla içindeki kimyasal madde oranı daha fazla buda sağlık açısından çokda uygun değil. Mümkün mertebe bu tarz ürünlerle çalışırken eldiven takarak uygulamayı yapın.Şahsen sprey tarzı ürünleri kullanmak istemiyorum. Bıraktığı kimyasal malzeme toz toplar hissi veriyor. Toplayan ürünler de çok piyasada...
Şahsen sprey tarzı ürünleri kullanmak istemiyorum. Bıraktığı kimyasal malzeme toz toplar hissi veriyor. Toplayan ürünler de çok piyasada...
Sprey olanların ayrıca normal sıvı olanlara oranla içindeki kimyasal madde oranı daha fazla buda sağlık açısından çokda uygun değil. Mümkün mertebe bu tarz ürünlerle çalışırken eldiven takarak uygulamayı yapın.
Ürün kullanım alanlarından yola çıkarak fitile uygun olur diye düşündüm, silikonlu olması toz ve suyu itme özelliği de kazandırıyor, kullandığımda fitillerde olumlu etki yaptı gibi geldi@DarK PaSSenGeR fitillerde kullanma, fitiller için silikonsuz bir şey kullanman lazım.