Normalde iç aksam temizliğinde kesinlikle yabancı madde kullanmam, fakat beyaz güvercinin torpido ve yan pandizotlarda oluşan belli belirsiz kirler için temizlik yapmak istedim. Oğuzhan'ın tavsiyesi ile MACOTA isimli temizleme sütünü sipariş ederek işe koyuldum.
Macota Autorınnova Torpido Temizleyici,Yenileyici Bakım Sütü 250 Ml. 0418234 Made In Italy
İşleme başlamadan önceki torpidonun hali;
Bakım sütünü torpido veya uygulama yapılacak bölümlere sıkıyoruz, sprey/sıvı/süt olması yani gaz içermemesi artı bir özellik bana göre, en azından toz tutmayacağını ümit ediyorum. Pamuklu bir bez ile silme işlemini yapıyoruz.
Temizlik sonrası bezdeki kirlenme;
Temizlik sonrası torpidonun hali;
Fotoğrafta net belli olmuyor ama gözle bariz parlaklık farkı ortaya çıktı. Ayrıca; ikinci fotoğrafta hava iyice kapanmıştı farklılık oluşabilir daha önemlisi; telefonumun kamerası sağolsun pek bi dandik, bilseydim diğer makine ile çekerdim.
Neyse; biz görsellere devam edelim.
İlerleyen zamanlarda; toz tutup tutmayacağı hakkında bilgilendirme yaparım.
Macota Autorınnova Torpido Temizleyici,Yenileyici Bakım Sütü 250 Ml. 0418234 Made In Italy
İşleme başlamadan önceki torpidonun hali;
Bakım sütünü torpido veya uygulama yapılacak bölümlere sıkıyoruz, sprey/sıvı/süt olması yani gaz içermemesi artı bir özellik bana göre, en azından toz tutmayacağını ümit ediyorum. Pamuklu bir bez ile silme işlemini yapıyoruz.
Temizlik sonrası bezdeki kirlenme;
Temizlik sonrası torpidonun hali;
Fotoğrafta net belli olmuyor ama gözle bariz parlaklık farkı ortaya çıktı. Ayrıca; ikinci fotoğrafta hava iyice kapanmıştı farklılık oluşabilir daha önemlisi; telefonumun kamerası sağolsun pek bi dandik, bilseydim diğer makine ile çekerdim.
Neyse; biz görsellere devam edelim.
İlerleyen zamanlarda; toz tutup tutmayacağı hakkında bilgilendirme yaparım.