hakbul
Sessiz
Merhaba aracı yeni aldım hiç deneme şansım olmadı torpido soğutma olduğunu söylemişti aldığım kişi nasıl kullanılıyor 2010 impressive sedan aracımda torpidoda bir kablo iki uç var
torpido soğutma olduğunu söylemişti aldığım kişi
Müstakil soğutucu olmayan sistemlerde klimanın etkisi ile torpido soğuyor ve bunu soğutma var diyorlar.Satan kişiyi arayıp dolandırıcı olduğunu söyleyebilirsiniz.
O zaman kışın 7/24 soğutmaMüstakil soğutucu olmayan sistemlerde klimanın etkisi ile torpido soğuyor ve bunu soğutma var diyorlar.
Kışın klima açılırsa mecburen.O zaman kışın 7/24 soğutma
Müstakil soğutucu olmayan sistemlerde klimanın etkisi ile torpido soğuyor ve bunu soğutma var diyorlar.
Burası Türkiye her şey mümkün.Abi ama öyle bakarsak klima en çok kollarımızı soğutuyor kol soğutucu var der miyiz
Torpido soğutucu olan araçlarda klimaya bağlı ayrı bir sistem var, ama bizim araçlarda yok
Ben sol tarafı testosterona çeviyorumAbi ama öyle bakarsak klima en çok kollarımızı soğutuyor kol soğutucu var der miyiz
Torpido soğutucu olan araçlarda klimaya bağlı ayrı bir sistem var, ama bizim araçlarda yok
İ20 alaydın torpido soğutman olurdu.Ben sol tarafı testosterona çeviyorum
Kendi markana ait foruma gidermisinİ20 alaydın torpido soğutman olurdu.
Torpidoda açılır bi kapak var, kapağın arkasında klimadan gelen bi kanal var. Koyduğun içecekler klimadan gelen soğuk havayla serin kalıyor.
Yeni kasaya bırak torpido soğutmayı, ön koltuğun altından arka tarafa hava üfleyen kanalları bile koymamışlar.
Yok ben burda duracam, seni rahatsız edecem.Kendi markana ait foruma gidermisin
Kadir beyi kınıyorum... Kın kın kınYok ben burda duracam, seni rahatsız edecem.
@Domestos abi senin gibi ayrımcılık yapmaz. 8 senedir burdayım, mazda satıp subaruya falan binen arkadaşlar var; gücün bana mı yetiyor, ayrımcılık yapıyorsun. Buldun gariban, ağzı var dili yok adamı, ötekileştir, itip kak tabi.
Ortalık tüp koktu
Ekli dosyayı görüntüle 70506
@Murat Yılmaz menemen soğanlı mı olurdu soğansız mı ?Len kaç yıldır tüple gezdin sen.
Ümraniye ye senin egzozundan sinen tüp kokusu çıkmadı hala. Karamio nun egzozundan hala tüp kokusu geliyor
Len kaç yıldır tüple gezdin sen.
Ümraniye ye senin egzozundan sinen tüp kokusu çıkmadı hala. Karamio nun egzozundan hala tüp kokusu geliyor
@Murat Yılmaz menemen soğanlı mı olurdu soğansız mı ?