mustafa_01
Sessiz
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Bu yaşta bu modelde ve donanımda temiz, bakım istemeyen (nasıl bir tabirse artık) ve masrafsız araç bulmak, çölde vaha bulmak gibidir artık... Ülkemizin genel şartları, insanların araçlarına verdiği önem ve bakım periyotları ortadayken, 20 yaşını Türkiye'de devirmiş araçların masrafsız olması, bakımlı olması, temiz olması çok çok zor... İnşallah bulursun...
Burada önemli olan, karşımıza çıkan veya çıkması muhtemel sorunların çözülebilir olmasıdır...
Ustam elbette kusurları olacak ama dediğiniz gibi çözülebilir kusurlar. Örnek verim ben yine bugün bi 93 model 626 GE araca baktım baktırdım. Olumlu ve olumsuz yönleri aşağıda siz bakın fiyat ve araca yorumu siz yapın.
Aracı bugün yakından gördüm ustaya gösterdim. Satan kişinin bilgisi " Usta ben masraf etmedim benden öncesini de bilmiyorum " oldu.
1- Aracın kaportası düzgün boyanmış herhangi büyük kazası yok kasa olarak diri duruyor araç.
2- Araç koltuk döşemeleri çok temiz sahibi orjinal döşemelere zarar görmesin diye komple kılıf yaptırmış . ( kılıfların altlarına baktım orjinal döşemeler sorunsuz. )
3- Km ye göre aracın motorunda herhangi bir problem yok.
4- Aracın bardaklık kısmına varıncaya kadar plastik aksamı sağlam ve çalışıyor.
Aracın gördüğüm masraf isteyen yerleri
1- Aracın evveliyatı hakkında bilgi sahibi olmadığımız için usta triger değişmesi lazım dedi.
2- Aracın baskı balatası değişmesi gerekiyor.
3- Aracın sol ön farı içine su alıyor.
4- Aracın hava akışmetresinin kablosu sökülmüş nedeni bilinmiyor.
5- Klima araç rölantide iken aracı titretiyor giderken herhangi bir sıkıntı yok.
Şimdi araç sahibi 17.500 TL demişti. Bunları kendisi de duyduktan sonra son 17.000 olur dedi.
1- Aracın kaportası düzgün boyanmış herhangi büyük kazası yok kasa olarak diri duruyor araç.
2- Araç koltuk döşemeleri çok temiz sahibi orjinal döşemelere zarar görmesin diye komple kılıf yaptırmış . ( kılıfların altlarına baktım orjinal döşemeler sorunsuz. )
3- Km ye göre aracın motorunda herhangi bir problem yok.
4- Aracın bardaklık kısmına varıncaya kadar plastik aksamı sağlam ve çalışıyor.
Aracın gördüğüm masraf isteyen yerleri
1- Aracın evveliyatı hakkında bilgi sahibi olmadığımız için usta triger değişmesi lazım dedi.
2- Aracın baskı balatası değişmesi gerekiyor.
3- Aracın sol ön farı içine su alıyor.
4- Aracın hava akışmetresinin kablosu sökülmüş nedeni bilinmiyor.
5- Klima araç rölantide iken aracı titretiyor giderken herhangi bir sıkıntı yok.
Şimdi araç sahibi 17.500 TL demişti. Bunları kendisi de duyduktan sonra son 17.000 olur dedi.
Not: Siz zaten görüp yorum yapmışsınız ama ne demek istediğimi az biraz anlarsınız belki bu yorumdan.
Sonra?
Sonrası yok ustam aracı almadım. Bu araç üstüne konuşmaya da gerek yok o yüzden. Yokmu @bayraktar @domestos aracını satan. Sağolun beni düşünüp parama göre en iyi aracı almam için uğraşıyorsunuz. Kötü bir araba alıp uğraşmamı istemiyorsunuz. Bu arada Adana da mazda dan iyi anlıyan yanında satıcı ve alıcı var diye satıcıya kötü görünmeyeyim diye yalan söylemeyecek bir usta ?