Spigen kullandığım ürün 41tl fiyatı var hepsiburadada cdyi yine kullanabiliyorsun.
Ben aliexpressten aldım aynısının tablet tutucusu. Başta güzeldi. Sonra bir gün araçta cd yuvasına takılı halde bıraktım. Ertesi gün araca bindiğimde plastik sıcaktan esnemiş, şekil değiştirmiş, o cd yuvasını tutan mekanizma plastiğin esnemesiyle tutmaz olmuştu. O nedenle ben tavsiye etmiyorum. Sıcaklarda dikkat et hocam.
Hafta sonu sahilden Mersin yaptim. Degil kglari, her grami atmaliymisim. Ben de araba da bayagi bir kilo verdikBen cebıme koyuyorum aracın ıcınde cuzdan ruhsat koyuyorum sadece torpıdoda da ıslak mendıl ve gozluk var. Arac bombos bagaj bombos agırlık az, performans yüksek, beygırlerımi yük tasımak ıcın kullanmıyorum Dıete bıle basladım 3 kılo verdım. 3 kılo da 3 kılodur arac serılestı o derece 0 100 9 sn
Navigasyon açınca bardaklikta şurada burada iş yapmaz spigen cd ucu tutacağı var çok sağlam ve ise yarıyor.
Brodit proclip bir digeri
Öbürleri zaten bildiğimiz klima ızgaralarına takılanlardan
Klima açıksa güneş hiç sıkıntı olmuyor.Havalandırma menfezlerine tutturulan mıknatıslı sistem en güzeli .Fakaatt telefon büyük olasılıkla güneşte kalır ki bu, bir telefona yapabileceğiniz en büyük kötülüklerden biridir. Ben genelde bardaklığa koyup güneşin konumuna göre bardaklığı kapatırım.
O da terleme yapmasınKlima açıksa güneş hiç sıkıntı olmuyor.