Gün içinde izleyemedim, zaten yarım yamalak izlemek istemedim, eve geldim ilk iş olarak videoları izlemek oldu... İlk videoyu izledim, hiç tepki vermedim hatta ben SW 6'nın cazibesine odaklandım, ikinci videoyu izlerken bir şeyler yiyordum gülmekten boğazıma kaçacaktı maazallah...
Üçüncü video da koptum artık derken Jeep videosunda bir şey yememeyi tercih ettim, iyiki de etmişim, lastik gümlete gümlete top gibi zıplar halde görünce bastım artık kahkahayı... Yarım yamalak ingilizcem ile anladığım kadarıyla, araca daha ağırlık takviyesi koyarak tekrar test ettiler, hatta test yapa yapa akşam oldu neredeyse...
Honda'nın o testten geçememesi ise ayrı bir trajedi oldu benim için derken Özkan'ın harika güncel yorumu güldürürken daha fazla güldürmeyi başardı...
Ben işin teknik detaylarına vakıf olamadığım için işin bir nebze komedi tarafına eğildim... Fakat; bir kez daha Mazda'nın teknoloji ve mühendislik harikasın dikkat kesilmemize vesile olduğu için Mazda genelinde, Özel olarak Mustafa Abi'ye teşekkürler.