Oda bir seçenek tabi. Gösterge değiştiyse km bilgisi de yanlış olabilir.Sanki bana gösterge değişmiş gibi geldi
Akü kutup başını söküp farları açarak veya frene basarak sistemi resetleyip kutup başını takıp çalıştır bakalım.Arkadaşlar aracı ilk çalıştırdığımda tcs of ışığı sönmüyor . Araç yürürken ilkkalkışta gaz verince gazı kesiyor bir iki öksürür gibi oluyor akabinde duracak gibi olup yürümeye devam ediyor sonra normale dönüyor ben çözemedim nedir bu ?
Beyinde değilde; sistemde bir sapıtma varsa, resetleme ile düzelme ihtimali var, donanımsal bir sorun ise düzelme ihtimali yok maalesef.Beyinle mi alakalı dersiniz
SelamKatılıyorum. TCS 136hp olanlarda var.
Ve aleykümselam.
Öncelikle hoş geldin keyifli forumlar. Yanlış bölüme açtığın konu buraya taşınmıştır.Öncelikle herkese merhaba adım recep ankarada yasıyorum tornacıyım.1998 model 626 hb kasa araca sahibim.Aracımda tcs özelligi calışmıyor ayrıca usta absnin de calışmadığını söyledi.Ekranda herhangi bir arıza ışığı yanmıyor.Daha dogrusu abs ve tcs nin varlığına dair bir ısık yanmıyor.Usta ilk calıştığında yanması lazım diyor ama çözümünü bilmedigini söyledi.Bunun neden yapar, nereleri kontrol etmeliyim,sigortası varsa söylermisiniz.Bu iki özellik birbiriyle bagımlı mı ?Yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi forumlar.
Hosbuldum tesekkur ederim.Tcs dügmesi var ve aracım 136 lık olandanÖncelikle hoş geldin keyifli forumlar. Yanlış bölüme açtığın konu buraya taşınmıştır.
Konuyu incelemekte fayda var.
Ayrıca, aracında tcs donanımı olduğundan emin misin? 136'lıklarda var bu donanım.
Hosbuldum tesekkur ederim.Tcs dügmesi var ve aracım 136 lık olandan
Bunları daha önce okudum uyguladım.Ancak problemim devam ediyor o yüzden tekrar yazma gereksiniminde bulundum.Birde benim aracımda kontagı acınca herhangi bir ışık yanmıyor sorunum buMazda 626 GF (1997-02) - TCS Işığı Hakkında
Katılıyorum. TCS 136hp olanlarda var.www.mazdagaraj.com
Mazda 626 GF (1997-02) - TCS Işığı Hakkında
Selam arkadaşlar, aracta kontagi cevirince tcs ile ilgili iki uyari lambasi var. Birincisi sadece tcs yaziyor digerinde tcs off. Araci calistirdiktan sonra tcs tusuna basinca tcs off lambasi yaniyor. Off kapali demek olmuyormu. Tcs aktifken tcs off lambasimi yaniyor? Bilen bir arkadaş...www.mazdagaraj.com
Linklerdeki bilgileri okuyun, ona göre yol haritası çizersin.
Yorumlarda, tcs'nin abs ile doğrudan bağlantılı olduğu belirtilmiş tekerlerdeki kablo ve sensörleri kontrol ettiniz mi?Bunları daha önce okudum uyguladım.Ancak problemim devam ediyor o yüzden tekrar yazma gereksiniminde bulundum.Birde benim aracımda kontagı acınca herhangi bir ışık yanmıyor sorunum bu