@Murat abide vardi.Ekli dosyayı görüntüle 19356 Ekli dosyayı görüntüle 19357 dün güneş yanıklarından dolayı tavanı kaplattım mat siyaha düşündüğümden daha güzel oldu şimdi tek eksiğim spoyler temin edeceğim biyer varmı dostlar yardımcı olursanız sevinirim...
O görüntünün temel sebebi, plakalığın altında bulunan reklam bölümünün uzun kalması hocam. Ben olsaydım, çift taraflı bant ile plakayı o bölüme çıplak olarak monte ederdim...Satarken, ruh hastalası alıcılara gösterebilmek açısından fotoğrafladığımız iyi olmuş. Mat siyahı norlamde sevmem ama sizin aracta güzel olmuş. Bu kasa m6ların arka görüntüde sebebini çözemediğim görsel bir gariplik var, stoplardan mı, plakanın bulunduğu çerçevenin biraz aşağıda kalmasından mıdır bilemedim. Fakat spoiler olunca o gariplik ortadan kalkıyor misal @Murat üstadın eski atenza.. Kazasız belasız kullanın inşallah
Satarken, ruh hastalası alıcılara gösterebilmek açısından fotoğrafladığımız iyi olmuş. Mat siyahı norlamde sevmem ama sizin aracta güzel olmuş. Bu kasa m6ların arka görüntüde sebebini çözemediğim görsel bir gariplik var, stoplardan mı, plakanın bulunduğu çerçevenin biraz aşağıda kalmasından mıdır bilemedim. Fakat spoiler olunca o gariplik ortadan kalkıyor misal @Murat üstadın eski atenza.. Kazasız belasız kullanın inşallah
Abi başladık yavaş yavaş malum bizim burda yağmurlar yeni dindi plakalık aklımda müsait bi zaman onuda yapıcam bide ön tampon boyanıcak ama spoyler bulamıyorumO görüntünün temel sebebi, plakalığın altında bulunan reklam bölümünün uzun kalması hocam. Ben olsaydım, çift taraflı bant ile plakayı o bölüme çıplak olarak monte ederdim...
Bir dene istersen @barış ata Ayrıca; şampanya renge mat siyah güzel tercih olmuş, kazasız belasız günlerde eskisin...
Bugün bodykit yapan bi elemanla konuştuk bakalım ayarlıcam dedi bulabilecekmi@barış ata o spoilerden bulsan bile muhtemelen senin aracına olmaz bagaj kapağı genişlikleri çok farklı
Hocam araç boyatma taraftarı değilim hele tavansa kesinlikle karşıyım devamlı araç alıp satan biriyim emin ol araca gelen kişi ilk olarak tavanda boya varmı diye bakıyor...Güle güle kullanın. Ben olsam boyatırdım herhalde kaplama olayına sıcak bakmıyorum aracın bütün güzelliği gidiyor
Devamlı araç alıp satıyorsanız Mazda bence yanlış seçenekHocam araç boyatma taraftarı değilim hele tavansa kesinlikle karşıyım devamlı araç alıp satan biriyim emin ol araca gelen kişi ilk olarak tavanda boya varmı diye bakıyor...
Çok uygun fiyata geldi icradan aldık eskilehirde galeri dayımın sağ olsun sayesinde değişik araçlara binme şansımız oluyo km 100000 olunca bide araç hoşuma gidince aldım bence doğru seçimDevamlı araç alıp satıyorsanız Mazda bence yanlış seçenek