halilkirikkale
Katılımcı
Arkadaşlar benim aracın tavanında ilk resimde görünen siyah plastik mevcut ama bazı modellerde o plastik yok 2. resimde olduğu gibi. Bu siyah parça sökülüp ikinci resimdeki gibi olabilir mi acaba?
Bu orjinal ses yapmaz , senin dediklerin çakma olanlarAbi bunun gibi olursa 100km hızlarda rahatsız edici rüzgar sesi oluyor.
Valla arkadaş da var ses yapıyor hacı.Bu orjinal ses yapmaz , senin dediklerin çakma olanlar
Valla arkadaş da var ses yapıyor hacı.
Arkadaşım, Tofaş parçaları satan bölge bayisinde çalışıyor... Bir çok parçada orijinal üretilmiyor, biz bile yan sanayi alıp satıyoruz diyor... Peki bu duruma Tofaş ne diyor dedim, işine geliyor, orijinal parça üretme, stoklama, pazarlama maliyetinden kurtuluyor diyor...Arkadaş tofaşcıysa yan sanayidir kesin
Arkadaşlar benim aracın tavanında ilk resimde görünen siyah plastik mevcut ama bazı modellerde o plastik yok 2. resimde olduğu gibi. Bu siyah parça sökülüp ikinci resimdeki gibi olabilir mi acaba?
Bir ara ciddi ciddi araştırdığım bir parçaydı. 75 kg kapasiteli ve orijinal haliyle sadece bisiklet ve kayak takımı taşınabiliyordu, diye almadım. Çünkü ben üzerine özel yapım çadır almayı planlamıştım
Uzunlamasına yaparsan zaten ses olmuyor arkadaşım. Ama uzunlarn üstüne takılanlar oluyor. İşte onlar olunca ses oluyor.Buradaki modellerde üzerinde gelen tavan barları enine değil uzunlamasına onlardan bulabilseydim takacaktim ama bulamadım. Uzunlamasına olduğunda ses yapma olayı daha az olur diye düşünüyorum. Üstteki siyah parçalar kırık olduğu için çirkin bir görüntü oluşuyor. O kırık olan parçaları bulma ihtimalim sıfır sanırım o yüzden müsait bir zamanda sökmeyi denemek daha mantıklı.