Slm arkadaşlar. Mazda 3bk stop lambasının kapağını söken varmıdır
Recep Erkan Sessiz Mesajlar 20 Konum İstanbul Ümraniye Araç Markası 2006 Mazda 3 Araç Renk ve Tip Kırmızı Sedan 28 Haz 2022 #1 Slm arkadaşlar. Mazda 3bk stop lambasının kapağını söken varmıdır
Domestos JaDeD Yönetici Global Moderatör Mesajlar 53,625 Konum Aydın-Merkez Araç Markası Tabanway Araç Renk ve Tip Ten Rengi 41 Numara 28 Haz 2022 #2 Kaportadan ayrıldıktan sonra stop ancak ısıtılarak sökülüyor diye biliyorum.
Oğuzhan Aktif Yönetici Administrator Mesajlar 9,969 Konum Eskişehir-Aydın Araç Markası 2015 Mitsubishi Lancer Araç Renk ve Tip İnci Beyaz Sedan 28 Haz 2022 #3 BK kasanın stop lambası plastik pres diye hatırlıyorum. Kesmeden içini açamazsınız.
Recep Erkan Sessiz Mesajlar 20 Konum İstanbul Ümraniye Araç Markası 2006 Mazda 3 Araç Renk ve Tip Kırmızı Sedan 29 Haz 2022 Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan #4 Teşekkürler arkadaşlar
kadir Kıdemli Üye Mesajlar 13,163 Konum İstanbul Araç Markası Mazda 3 A/T İmp. 2012 Araç Renk ve Tip Karamio-Sedan 29 Haz 2022 #5 BL de açtım ama 1. Yapıştırıcı hatası yaptım , 2. Isıtma hatası yaptım. press olayı zor , keserek deneme yapılabilir ama denemek lazım. 3. Seçenek sıfırını alıp taktım
BL de açtım ama 1. Yapıştırıcı hatası yaptım , 2. Isıtma hatası yaptım. press olayı zor , keserek deneme yapılabilir ama denemek lazım. 3. Seçenek sıfırını alıp taktım