Bir numarayı vermemiş hocam firmanın helal olsunÇok geçmiş olsun. İyi ki sizde birşey yok. Yaz mevsiminin gelmesi ve evinizin 2. Aracı olması büyük şans. Zamanla parçaları toplayıp iyi bir kaportacılık yaptırabilirsiniz. Yaptırmadan satarsanız yok pahasına gider. 20 bini bile görmez bence fiyatı. Yapım maliyeti için de airbagler hariç yüksek fiyat çıkacağını sanmıyorum.
Yarın Ankara'daki Çavuşoğlu Mazda'yı arayıp lazım olan kapı ve airbag fiyatlarını öğrenin. Gerisi kaporta boya zaten.
İyi hatırlattınız.B
Bir numarayı vermemiş hocam firmanın helal olsun
Çavuşoğlu Mazda ile görüştüm.Çok geçmiş olsun. İyi ki sizde birşey yok. Yaz mevsiminin gelmesi ve evinizin 2. Aracı olması büyük şans. Zamanla parçaları toplayıp iyi bir kaportacılık yaptırabilirsiniz. Yaptırmadan satarsanız yok pahasına gider. 20 bini bile görmez bence fiyatı. Yapım maliyeti için de airbagler hariç yüksek fiyat çıkacağını sanmıyorum.
Yarın Ankara'daki Çavuşoğlu Mazda'yı arayıp lazım olan kapı ve airbag fiyatlarını öğrenin. Gerisi kaporta boya zaten.
Rapora göre 4’te 1’ini karşı tarafın sigortası karşılayacak, 4’te 3’ü size ait olacak. Bu 4’te 3’lük kısmı aldığınız fiyatlar neticesinde az çok tahmin edersiniz sanırım. Çok geçmiş olsun.Çavuşoğlu Mazda ile görüştüm.
Verdiği rakamlar gerçekten çok makul ama hava yastığını çıkma almak ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Servisten bazı parçaların fiyatlarını aldım ama gerçekten çok yüksek .Özelliklede perde hava yastığı fiyatı çok yüksek.
Airbag modülü programlanabiliyormuş . Birde bahsedildiği gibi emniyet kemerlerinide kontrol etmek gerekiyormuş .
Bugün trafiğin tuttuğu rapor çıkar sanırım .
Niyetim öncelikle kusur oranına göre servisde yaptırırsam benim tafaıma ne kadar düşecek onu öğrenmeye çalışacağım .
Çıkacak rakama göre yol haritamı belirleyeceğim .
Geçmiş olsun yazık olmuş, hele de kasko yaptırmamanız çok kötü olmuş. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor maalesef.
Corolla efsane kasa sahibi bir arkadaşım kaza yapmıştı ve airbagleri açmıştı. Kendi cebinden yaptırdı. Bu forumdaki usta tavsiyelerinde Ankara'da airbag tamiri yapan bir usta olduğunu ve arayıp bilgi almasını önermiştim. Konuşmuş ve gitti orada yaptırdı hem yolcu hem sürücü ön airbagleri. Usta gayet de güzel yapmış ve 1 sene garanti veriyormuş. Bu yol da denenebilir. iyi bir ustada airbagler tamir ettirilebilir. Tanesi 600 tl gibi birşeydi sanırım. Ya da kazalı araçta çıkma airbag aranacak. Ama sonuçta her ikisinin de garantisi yok. Sıfır fiyatları çok yüksek.
Öte yandan İstanbul'daki sanayilerde ne araçlar toparlıyorlar düzeltiyorlar, bu aracın da yanında ciddi bir deformasyon yok gibi gözüküyor. Karşı taraf hızlı gelse de yan direk çok eğilmeden yaşam kafesini güzel muhafaza etmiş. Her türlü onarırlar. Ama fiyat ne kadar çıkar acaba o sıkıntı.