MutluTEKİR
Aktif
Aralık bırakup da vida da atılabilir.
Sagolun, eksik olmayin.Ben de ufak dokunuşları çok seviyorum ama fazlaya kaçmamak kaydıyla. Ufak dokunuşlar farklı hissettirdiği için güzel bence. Kazasız belasız, keyifle binmenizi dilerim
Bu nedir, nerde bulunur Veli abi?Silikon tutmayabilir diye aykırı bir ses çıkarayım... Hani şu sıvılı spreyli yapıştırma zımbırtıları var ya, o daha sağlam olur bence... İlk 626 aracımda, kendini bırakan yan plastikleri onunla yapıştırmıştım, petrollerdeki tazyikli makinayla yıkayınca bile bir şey olmamıştı...
For example;
Ekli dosyayı görüntüle 11413
Ben yapı marketten almıştım, internette de var. Bir çok çeşidi var, ben örnek olarak fotoğraf koydum.Bu nedir, nerde bulunur Veli abi?
Cok tesekkur ederim, silikondan once bunu denemek daha mantikli sanirim, daha temiz bir urun gibi gorunuyor bu. Gecemi aydinlattiniz, sagolunBen yapı marketten almıştım, internette de var. Bir çok çeşidi var, ben örnek olarak fotoğraf koydum.
http://urun.n11.com/diger/404-sprey...gclid=CICxuazZjdECFW4R0wodPrsBTw&gclsrc=aw.ds
http://urun.n11.com/diger/pattex-ak...gclid=CPSo8a7ZjdECFcIp0wodvLMGlQ&gclsrc=aw.ds
http://urun.n11.com/yapistirici-ve-...gclid=CJ-SrrDZjdECFU4o0wodiS8Crw&gclsrc=aw.ds
Bunlar pahalı ama, ben yapı marketten 3 lira gibi bir rakama almıştım ama 4 yıl önce...
Cok tesekkur ederim, silikondan once bunu denemek daha mantikli sanirim, daha temiz bir urun gibi gorunuyor bu. Gecemi aydinlattiniz, sagolun
Hadi hayirlisi bakalim, ümitlendim yenidenSende sağolasın, benim bir çok işimi gördü keratalar senin de işini rahatlıkla görecektir.
Oğlum futbol oynarken ayakkabısı açılmıştı, bu zımbırtı ile yapıştırdım, ayakkabı eskidi ama bir daha açılmadı, 626 aracımda dediğim gibi harika yapıştırdı, bir kaç ev işinde daha kullandım beni üzmedi...
Düzgün bi işçilikle bence neden olmasın diyorum...Hadi hayirlisi bakalim, ümitlendim yeniden
Hocam zevkler ve renkler tartışılmamalı. Ben olsam o kırmızı şeritleri o kadar kullanmazdım ama dediğim gibi sadeliği seven biriyim ben. Herkes benim gibi olmak zorunda değil ki Sizin gözünüze böyle hoş gelmiş, yapmışsınız. Geriye keyfini çıkararak binmek kalsın inşallahSagolun, eksik olmayin.
Fazlaya mi kacmisim?
Fikir almak amaciyla sordum ben de zaten, zevkler ve renkler tartisilmasa da fikirler onemlidir tesekkur ederim samimi gorusleriniz icin.Hocam zevkler ve renkler tartışılmamalı. Ben olsam o kırmızı şeritleri o kadar kullanmazdım ama dediğim gibi sadeliği seven biriyim ben. Herkes benim gibi olmak zorunda değil ki Sizin gözünüze böyle hoş gelmiş, yapmışsınız. Geriye keyfini çıkararak binmek kalsın inşallah
Kirmizi seritlerden kastiniz aracin icindekiler mi bu arada?Hocam zevkler ve renkler tartışılmamalı. Ben olsam o kırmızı şeritleri o kadar kullanmazdım ama dediğim gibi sadeliği seven biriyim ben. Herkes benim gibi olmak zorunda değil ki Sizin gözünüze böyle hoş gelmiş, yapmışsınız. Geriye keyfini çıkararak binmek kalsın inşallah
Evet. Fikrimi paylaşmak adına yazıyorum, kapı içlerindeki biraz fazla olmuş gibi geldi benim gözüme. Konsoldakiler de kısmen fazla. Dışa çıkıntı olmayan kısımlar hakkaten ambians'ı tamamlamış ama mesela ekranın üst kısmında kalanlar dışta kalmış biraz. Kötü mü olmuş? değil. Dediğim gibi, benim gözüm hep sadelik arıyor işteKirmizi seritlerden kastiniz aracin icindekiler mi bu arada?
Hocam onlari ilk gazla yapmistim, daha sonra hem forum uylerinin degerli fikirleri hem de benim ilk gazimin gecmesi sonrasinda epey azalttim, gorduklerin eski hali yani, abartili oldugunu ben de kabul ettim onlarinEvet. Fikrimi paylaşmak adına yazıyorum, kapı içlerindeki biraz fazla olmuş gibi geldi benim gözüme. Konsoldakiler de kısmen fazla. Dışa çıkıntı olmayan kısımlar hakkaten ambians'ı tamamlamış ama mesela ekranın üst kısmında kalanlar dışta kalmış biraz. Kötü mü olmuş? değil. Dediğim gibi, benim gözüm hep sadelik arıyor işte
Sokmem heralde bi dahaEvet veli beyin belirttiği yapıştırıcı türü işinizi görecektir sadece bir daha sökmemek şartı ile sökecek olursanız kaporta kısmınıda beraber getirebilir yanında.!!!!
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kahvalti sonrasi gidecegim tekzen'e tesekkur ederimTekzen ve 1 milyon culardan 8-10 tl arası alabilirsiniz
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
buna kalin başli vida ile yapmaniz gerekli yapistirici ne kadar tutabilir emin degilimGüncelleme: Dün geceki şiddetli yagmur sonrasi yapistirici etkisini kaybetmis sanirim. Son durum bu:
Silikonla yapistirsam mi yoksa hic bulasmasam mi?
buna kalin başli vida ile yapmaniz gerekli yapistirici ne kadar tutabilir emin degilim