Forlan
Gri Atmaca
Ben alacağım zaman pahalıydı demek ki üretim artmış sürümden kazanıyorlar37.40 tl kargo dahil.
Ben alacağım zaman pahalıydı demek ki üretim artmış sürümden kazanıyorlar37.40 tl kargo dahil.
Hem de Tekzen'deBen alacağım zaman pahalıydı demek ki üretim artmış sürümden kazanıyorlar
Oooo o zaman ayrı ben aliexpres amcada görmüştüm. Tekzende bu fiyat ise çok iyiymişHem de Tekzen'de
Hepsiburada da var aynı marka daha ucuz galiba.Oooo o zaman ayrı ben aliexpres amcada görmüştüm. Tekzende bu fiyat ise çok iyiymiş
Güzel olmuş güle güle kullanın.Bende sonunda spoiler ve sis fari Led çerçeve işini hallettim.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kargo dahil 27 tlye var, 2 tane de yanlara alayim hemenHepsiburada da var aynı marka daha ucuz galiba.
AliExpress ten aldım lakin 1 yıl oldu. Şuan satışı yok biliyorum temas kurayım varsa burada paylaşırım.Güle güle kullanın, spoiler farklı almışsınız, nereden temin ettiniz
O kadar da degil artik.Çok ucuz madem denersin olmazsa atarsın
Kendim için değil de düşünen arkadaşlar için alternatif olur diye sordum, teşekkürlerAliExpress ten aldım lakin 1 yıl oldu. Şuan satışı yok biliyorum temas kurayım varsa burada paylaşırım.
Ya da kullanabilir şekilde başka bir arkadaşına satarsınO kadar da degil artik.
Ya da kullanabilir şekilde başka bir arkadaşına satarsın
Sagolasin kardeşim.@limpony Spoiler sıradışı olmuş ve yakışmış, kazasız günlerde kullanmak nasip olsun.
Biraz da buraya dokunayım dedim
Ekli dosyayı görüntüle 11301
Dağlara taşlara vurasım geldi kendimi öyle sarkmış görünce...Ta başta aklıma geldi böyle bir durum olabileceği de şom ağzımı açmayım dedim, plaka yapıştırdığımız slikonla yapıştır. Komple sök temizle yapışacak kısımları, güzel bir havada slikonla yapıştır
Allah başka dert vermesin dostum bunlar problem etmeye değecek şeyler değilDağlara taşlara vurasım geldi kendimi öyle sarkmış görünce...