dülgeroğlu
Katılımcı
Ben Konyada görmüştüm aynı şekilde yapılmışını ve inanın Mazdanın haline üzüldüm, özellikle arka reflektöre yapılan şey hiç hoş olmamış. Yine de zevkler ve renkler tartışılmaz..
Tartistik aslinda o konuyu daha once ama belli olsun istemedim kapagin altinda, kirmizi uydu bu anlamda. Diger manada, evet, siyah daha uygun olabilirdi. Yaptik artiktampondaki bant siyah olsa daha guzel dururdu gibime geliyor.,
tampondaki bant siyah olsa daha guzel dururdu gibime geliyor.,
Neden acilen?acilen bunu alman lazim
Araba Kapı Stopper Koruma Kapağı Koruma Kapağı Mazda 2 3 5 Için 6 8 CX5 CX-5 CX-7 CX-9 MX-5 ATENZA Axela 4 adet başına seti
Car Door Stopper Protection Cover Protection Cover For Mazda 2 3 5 6 8 CX5 CX 5 CX 7 CX 9 MX 5 ATENZA Axela 4pcs per set on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)
Neden acilen?
Daha bugün yaptım, hem de 2 aydır eve dönmeyi bekliyordum yapabilmek icinJantlarda ki şeritlerle ilgili tavsiyem Bülent'in dediği gibi yüksek hızlarda kopuyor, kopmasını da geçtim o hızla giderken arabaya da çarpıyor ve kırmızı renk arabanın boyasına işliyor ve zor çıkıyor. Benim aracımda da vardı ve aracım beyaz renkti. Ön tekerleklerdeki koptu otobanda ama anlamadım ben. Durduktan sonra araba boydan boya kırmızı çizgilerle doluydu ve çok zor temizledim. O yüzden bence yol yakınken ondan vazgeçin
Görüntüden dolayı Demiştim , eğer alıp takarsan niye daha önce almamışım diyeceksin diye düşünüyorum.Neden acilen?
Veriyorum siparişiGörüntüden dolayı Demiştim , eğer alıp takarsan niye daha önce almamışım diyeceksin diye düşünüyorum.
Bende forumda yok, nerelerde diyordum...Daha bugün yaptım, hem de 2 aydır eve dönmeyi bekliyordum yapabilmek icin
Yakın zamanda sehirlerarasi yol yapma planim yok, sehirici de 80i nadiren geciyorum, biraz hevesimi alayım bari...
İş gereği uzak kaldım bir miktar hem evden, hem arabadan, hem de telefon ve haliyle de forumdan. Döndüm çok şükürBende forumda yok, nerelerde diyordum...
37.40 tl kargo dahil.Güzel olmuş bende düşünmüştüm bunu almayı ama pahalı diye vazgeçmiştim.