Ates ediyor atesÖnce tampon altı ek ve yan marşbiyelleri montaj ettim
Sonra ali abiden aldığım 5m kırmızı şerit ile marşbiyel ve ön tampon ekinin üstüne yapıştırdım
Çok güzel olmuş Asalet, umarım kırmızı şeridi ısıtarak yapıştırdın yoksa bu soğukta atma ihtimali yüksek
Dün bende birwz arwcım ile uğraştım hatta jant boyamaya kadar ilerledim ama bi türlü jantları boyayamadım almış olduğum plasti dip boya herhalde bozuktu yada teneke içi basınçı azdı pütürlü attı tek jant ile kurtardım snra jantı tazikli hava ile kururtup oturup temizlemeye calıştım , fotolar birazdan
Mazda Yetkili Servis Herter / Ankara
Merhabalar bende jantlarıma plasti dip uyguladım. Geçen yıkama esnasında bir kısım atmış. Onu tekrar elimde kalan tüple onarmak istediğimde soğuktan senin söylediğin gibi pütürlü ve su gibi atmaya başladı. Tüpü Güneş ışığına bırakıp biraz ısınmasını sağladım ve bu şekilde düzeldi. Sıcak ortamda bekletirsen sende çözüm alabilirsin diye düşünüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ön lip ve marşpiyelleri servisten orjinal alarak mı taktırdınız acaba
Bende şimdi farkettim alttaki yazıdan. Güle güle kullanın. Bizi biraz aşar servis fiyatları.
Güzel olmuş güle güle kullanın.Önce tampon altı ek ve yan marşbiyelleri montaj ettim
Ekli dosyayı görüntüle 12330
Sonra ali abiden aldığım 5m kırmızı şerit ile marşbiyel ve ön tampon ekinin üstüne yapıştırdım
Plastidip 4 adet 400ml gun metal aldım fakat oda pütürlü attığı için önce kurutup snra söktüm
Mazda Yetkili Servis Herter / Ankara
Nasıl bir şey bu parlatan plastidip şeffaf bir şey mi?
Ben aslında böyle bir şey arıyorum armayı kapatmayacak ama siyah olacak
Hay maşallah abi allah nazar değdirmesn.Bugün yıkandık., iyi akşamlar dostlar..