kadir
Kıdemli Üye
Sen bizzat denedinmi?Her araçta yoktur. Demek makyajlıda onu da çalmışlar. ya da benim araç ilk gelen BL serilerinden olduğundan şanslı. aynı kumanda ile cam açma kapama gibi.
İçerde o kablo bulup ayna altı led yapılabilir.
Sen bizzat denedinmi?Her araçta yoktur. Demek makyajlıda onu da çalmışlar. ya da benim araç ilk gelen BL serilerinden olduğundan şanslı. aynı kumanda ile cam açma kapama gibi.
Sen bizzat denedinmi?
İçerde o kablo bulup ayna altı led yapılabilir.
-kapıdaki o sokete kablo gidiyor.Denedim, önceki mesajları okursan görürsün. Kabloları bile yazmıştım.
Sinyal ve ayna altı led mantıklı değil bence. Ayna altı led yapılacaksa tavan lambasına bağlamak gerek.
-kapıdaki o sokete kablo gidiyor.
-ayna içinde ki soketde ise karşılıgı yok
-sinyal verdıgınde o kapıdaki sokete elektrik gelmiyor.
-o sokete giden hazırda bi kablo var sonuç olarakda araç içinden geliyor , kapıya araç içinden kablo çekmek sıkıntılı.
-halı hazırda bi kablo var araç içinde bu kabloyu bulup kesip tavan aydınlatması bağlanabilir.
-sinyal olarak değerlendiremiyorsak ayna altı led için değerlendirelim.
-musait oldugun da bakarmisin o soketdeki o pin e sinyalden elektrik geliyormu?
Denedin diye okumuşumBende geliyor dedim ya, sinyalleri açtığımda çalışıyordu. Sende çalışmıyorsa bağlanmamıştır farklı olarak istediğin gibi kullanabilirsin o zaman.
2 si toplam fiyatına orjinali var zatenGüzel bir hort çekelim.
@kadir sana gelsin. Senin gibi orjinalci olanlara özel.
Yan ayna sinyalleri.
Aliexpress.com: QNQN official store üzerinde Güvenilir side mirror lights tedarikçilerden Mazda 6 GH için yan Ayna Işık Dönüş Sinyali Işık 07 12, Mazda 3 BL 08 13 Satın Alın
Ve yan ayna sinyalli için kapakları. Fakat bunun ucuzunu bulamadım.
Aliexpress.com: ILLUSIONS üzerinde Güvenilir wing mirror cover tedarikçilerden Karbon fiber yerine araç yan kanat ayna kapağı trim için mazda 3 2011 2012 spor versiyonu Satın Alın
650 tl mi her 2 ayna kapağı+ayna sinyali?2 si toplam fiyatına orjinali var zaten
Attıklarının fiyatına baktınmı?650 tl mi her 2 ayna kapağı+ayna sinyali?
2 yan ayna kapağı 83 dolar, 1 sinyal 12dolar. toplam 100 küsür. Ayna kapağı da ucuza bulunabilir. Ya da sinyale göre eldeki yan aynalar kesilebilir.Attıklarının fiyatına baktınmı?
1000~ tl
Zaten yandan sanayi alıyon bari onu kesme2 yan ayna kapağı 83 dolar, 1 sinyal 12dolar. toplam 100 küsür. Ayna kapağı da ucuza bulunabilir. Ya da sinyale göre eldeki yan aynalar kesilebilir.