muratkurulmus
Sessiz
Merhaba arkadaşlar silicek suyu sürekli eksiliyor ve ben bulamadım Mazda 3 2011 bu araçlarda kronik sorunmu bir arkadaş böyle birşey söyledi.
Merhaba arkadaşlar silicek suyu sürekli eksiliyor ve ben bulamadım Mazda 3 2011 bu araçlarda kronik sorunmu bir arkadaş böyle birşey söyledi.
Öyle bir kronik sorun yok, Ford parçalarına da bak uyar belki.Merhaba arkadaşlar silicek suyu sürekli eksiliyor ve ben bulamadım Mazda 3 2011 bu araçlarda kronik sorunmu bir arkadaş böyle birşey söyledi.
Öyle bir kronik sorun yok, Ford parçalarına da bak uyar belki.
Değerli Arkadaşlar,
mazda 3 2011 sedan aracım için yan sanayi su deposu ve motoru aramaktayım. bir kaç internet sitesinden sorguladım,ancak bulamadım.
yardımcı olabilecek birisi varsa çok mutlu olurum.
tşk ler
sabri.
Çok teşekkürler.Mesajının taşındığı bu konuyu inceleyebilirsin, ayrıca aşağıdaki konuda Bk kasa için çözüm üretenler oldu.
Mazda 3 BK (2003-09) - Cam Suyu Bidonu Hakkında
Hiç bulamazsan eğer, piyasada üniversal olarak cam suyu bidonları motoruyla birlikte satılıyor, yeter ki, yuvaya otursun, geçen arkadaşım aldı, 40 lira...
https://www.sahibinden.com/ilan/yed...a-yedek-depolar-alko-otomotiv-491998832/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/yed...zda-3-cam-su-deposu-2009-2011-535013144/detay
Hafızam beni yamultmuyorsa; ucundaki bağlı hortum olduğu için o kapak tamamen çıkıyor olmalı, ucundaki olmasaydı, tam çıkmadığına eminim diyebilirdim...Mazda 3 aracıma lpg almak için opet e girdim malum hava soğuk gaz dolarken bu arada cam suyunu antifirizli su ekleyeyim dedim görevli ben yapayım dedi bidonu elimden aldı, kaputu acarken baya zorlandi sonra kaputuntutan çubuğu takarken yine aradı durdu.Sonra bir baktım cam suyu depo kapağı yanda duruyor.Eğer yanılmıyorsam (1.resim)o kapak yerinden tam çıkmıyordu.Nasıl çıkardı anlayamadım.(2.resim) Normalde o kapağın tam çıkmaması gerekiyor değil mi?Ekli dosyayı görüntüle 41242Ekli dosyayı görüntüle 41243
Ben de emin olamadım bu zamana kadar kapağı çıkarmak istedim çıkmayınca zorlamadım suyu o şekilde ekliyordum.Fakat bu gün kenarda görünce acaba hafızam beni yanıltıyor mu diye merak ettim.Mazda 3 görürsem açıp bakacağımHafızam beni yamultmuyorsa; ucundaki bağlı hortum olduğu için o kapak tamamen çıkıyor olmalı, ucundaki olmasaydı, tam çıkmadığına eminim diyebilirdim...
Markaya göre değişiyor, bazısının ucunda zımbırtı var takılıp çıkmasın diye, yanılmıyorsam Mazda 3'te çıkıyordu.Mazda 3 aracıma lpg almak için opet e girdim malum hava soğuk gaz dolarken bu arada cam suyunu antifirizli su ekleyeyim dedim görevli ben yapayım dedi bidonu elimden aldı, kaputu acarken baya zorlandi sonra kaputuntutan çubuğu takarken yine aradı durdu.Sonra bir baktım cam suyu depo kapağı yanda duruyor.Eğer yanılmıyorsam (1.foto) o kapak yerinden tam çıkmıyordu.Nasıl çıkardı anlayamadım.(2.foto) Normalde o kapağın tam çıkmaması gerekiyor değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 41249
Ekli dosyayı görüntüle 41250