ayd
Katılımcı
Nasipte varsa ocak ayı itibariyle ötv indirimli sıfır araç alacağım ama kafam çok karışık. Öncelikle bu grupta araç bulamama, liste fiyatının üstünde fiyat talep etme gibi durumlar olursa daha düşük fiyatlı B sınıf araçlara da bakacağım.( fiesta, c3 ve çeşitleri, 208, i20, rio, yaris, ibiza v.s.)
ÖTV indirimli olması sebebiyle, kör tuttuğunu öper mantığıyla ne var ne yok ekledim listeye, normal şartlarda citroen c4, c4x almam ama o an en mantıklı veya en kolay seçenek olursa alırım.
Peugeot 308 ve opel astra 2 hafta önce liste fiyatı 1650 civarı olmasına rağmen bayi 1550 tl fiyat verdi. Ben yine de ocakta limitten çıkar diye listeye almadım onları. Olaki ocakta kampanya olursa değerlendiririm.
Ford focus çok fazla modeli var ve farklı motorlar, farklı donanımlar derken 27 çeşitle çorba gibi olmuş, onu da eklemedim listeye ama alacağım sedan-hatchback-sw modeller kampanyalı olarak 1400-1500 tl aralığında.
Chery tiggo 8pro limiti aşıyor ama bayiler daha düşük fiyat veriyor, bu yüzden chery markasıyla ilgili kafamdaki soru işaretleri o zamana kadar giderse alabilirim.(Arkadaş Tiggo 7 pro aldı ve işin açığı şaşırttı beni, malzeme kalitesi gayet iyi geldi gözüme.)
Sizlerin fikrini almak istedim bu konuda. Siz ne tercih ederdiniz, ya da uzak dur dediğiniz bir model var mı? (Not: Tip değerlendirme dışıdır)