haliilakts
Sessiz
Selamün Aleyküm Arkadaşlar. Şöyle bir sorunum var aracım Mazda 3 2011 model otomatik lpgli aracım 85.000 KM de lpgde 10.000 km önce takılmış. Aracım seyir halindeyken bir anda gaz yemiyor. Ayağım pedalda olmasına rağmen gaz kesiyor ve devir düşüyor akabinde ayağımı gaz pedalından kaldırıyorum tekrar basıyorum o zaman tepkimeyi alıyor ve hızlanıyor. Bu olayı hem gazda hem benzinde yapıyor. Aracı 6 aydır kullanıyorum sorun yoktu. Herhangi bir arıza ışığı da yanmıyor. Aracın bakımı gelmişti bakım yaptırmadan önce daha sık yapıyordu. Bakım yaptırdım filtreler ve yağ değişti. Öncesine göre daha az yapmaya başladı. Seyir halinde başka sorunum yok gayet iyi akıcı vites geçişleri olsun gidişi performansı iyi çekişte düşüklük falan yok. Marş alması çalışmasıda gayet iyi. Daha önce başına gelen oldu mu acaba ?
Akaryakıtı normalde Petrol Ofisinden alırım son alışı Shellden aldım hem benzin hem lpg. Shellden aldıktan sonra böyle yapmaya başladı. Yakıt bitince tekrar Petrol Ofisinden aldım yine yapmaya devam etti. Detay olarak anlatmak istedim bu akaryakıt olayını.
Akaryakıtı normalde Petrol Ofisinden alırım son alışı Shellden aldım hem benzin hem lpg. Shellden aldıktan sonra böyle yapmaya başladı. Yakıt bitince tekrar Petrol Ofisinden aldım yine yapmaya devam etti. Detay olarak anlatmak istedim bu akaryakıt olayını.