kadir
Kıdemli Üye
Normal yuvarlak hoparlör olacak 16-17 cm lerden.Sen nasıl bir kralsın kasnağı nereden bulurum nasıl birşey birde hoperlör tavsiyen varmı oval olacak sanırım
Kasnak işi biraz sıkıntılı
Normal yuvarlak hoparlör olacak 16-17 cm lerden.Sen nasıl bir kralsın kasnağı nereden bulurum nasıl birşey birde hoperlör tavsiyen varmı oval olacak sanırım
Aha sıkıntıysa halledemeyiz mi o zamanNormal yuvarlak hoparlör olacak 16-17 cm lerden.
Kasnak işi biraz sıkıntılı
Aha sıkıntıysa halledemeyiz mi o zaman
Teşekkür ederim.Ses sistemciler keser takar.
Orijinal boyuta yakın bir şey isterseniz alpine sxe 5725s modeli var onu da alabilirsiniz.
Bence hiç uğraşmayın. Bass Amfi vs girmeyecekseniz Clarion yada Alpine 5"x7" hoparlör alın geçin. Yuvaya direk uyumlu. Ses kaliteleri gayet iyi.Selamın Aleyküm Hayırlı Günler. Mazda 3 bl 2011 impressive aracıma navigasyon multimedya sistemi taktırdım ancak hoparlör ler cızırdamaya başladı değiştirmeyi düşünüyorum ama kaç watt kaç cm nasıl bir hoparlör alacağımı bilmiyorum. Metre ile ölçtüm ön ve arka 17.5 cm falan geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamın Aleyküm nereden aldınız acabaSatın aldığım aracın hoparlörü patlak olması sebebiyle hoparlör arayışına girdim ve bizim araçların ölçüleri 5*7 ve seçenek az.
Araci kesip biçmeden oval hoparlör yuvasini yuvarlak yapan aparat buldum 4 kapı 210 TL cumartesi montajlayacagim. Resim ekledim