ALPEREN58
•°•°• Mehmet •°•°•
Değerli Dostlarım,
Sivas'ta ailece Mazda sevdalısı olan ve Yıldız Kardeşler Mazda özel servisine sahiplik yapan kıymetli ustalarımdan bahsetmiştim sizlere. Özellikle GE kasa 626'ya özel bir düşkünlüğü bulan Sedat Usta yine çeyiz sandığından bir 626 çıkarmış. Ben aracı Bursa'da olduğum için görmedim ama ustam araç hakkında çok emin konuştu. Ben de GE kasa tutkunlarından arayış içinde olan dostlarımızın bulunması ihtimali ile foruma yazayım dedim.
*LandiRenzo LPG kiti
*Otomatik vites
*Klima faal
*ABS faal
*Orjinal kitapçıkları mevcut
*Yeni muayene
*Motor ve şanzıman kurcalanmamış
*Aracın içi, torpido vs. iyi durumda
*Orjinal boya
Ustamla yazışmamızın, anlattıklarının özeti böyle. Detayları kendinden öğrenebilirsiniz.
Sedat Usta: +90 543 245 63 18
Daha detaylı fotoğraflar attığında burada paylaşacağım.
Muhabbet ve sevgi ile...
Sivas'ta ailece Mazda sevdalısı olan ve Yıldız Kardeşler Mazda özel servisine sahiplik yapan kıymetli ustalarımdan bahsetmiştim sizlere. Özellikle GE kasa 626'ya özel bir düşkünlüğü bulan Sedat Usta yine çeyiz sandığından bir 626 çıkarmış. Ben aracı Bursa'da olduğum için görmedim ama ustam araç hakkında çok emin konuştu. Ben de GE kasa tutkunlarından arayış içinde olan dostlarımızın bulunması ihtimali ile foruma yazayım dedim.
*LandiRenzo LPG kiti
*Otomatik vites
*Klima faal
*ABS faal
*Orjinal kitapçıkları mevcut
*Yeni muayene
*Motor ve şanzıman kurcalanmamış
*Aracın içi, torpido vs. iyi durumda
*Orjinal boya
Ustamla yazışmamızın, anlattıklarının özeti böyle. Detayları kendinden öğrenebilirsiniz.
Sedat Usta: +90 543 245 63 18
Daha detaylı fotoğraflar attığında burada paylaşacağım.
Muhabbet ve sevgi ile...
- Marka
- Mazda
- Model
- 626 GE
- Model Yılı
- 1993
- Yakıt
- Benzin+LPG
- Vites
- Otomatik
- Kilometre