universitely76
Aktif
- Araç Markası
- 2009 Mazda 3 Touring
- Araç Renk ve Tip
- Sedan - Gri Şimşek
Hayırlı satışlarınız olsun.
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Hadi bismillahNissan / Maxima / 2.0 QX / BAKIMLI NİSSAN MAXİMA sahibinden.comda - 772655046
Nissan / Maxima / 2.0 QX / BAKIMLI NİSSAN MAXİMA sahibinden.comda - 772655046www.sahibinden.com
Bi alsan kendim almış gibi sevineceğimÖyle son dakika bilgisini paylaştım, gelişmeler yaşandıkça buradan paylaşmaya devam edeceğim. Yeri gelmişken bir son dakika bilgisi daha paylaşayim. Yarın ben de bir araç bakacağım, bakalım hayırlısı
Her iki tarafada hayırlı olsun. Foruma gitmesine sevindim. Bu piyasada bu kadar emek verilmiş Maxima için gayet uygun fiyatı ile çok alınası bir araçtı.Aracım opsiyonlandi. Aracı alan kişi, forum üyesidir. İsminin açıklanmasıni istemedi.
Bi sana alamadık hocam yaaaaaHer iki tarafada hayırlı olsun. Foruma gitmesine sevindim. Bu piyasada bu kadar emek verilmiş Maxima için gayet uygun fiyatı ile çok alınası bir araçtı.
Otomatik olsaydı bendeydi zaten kaçarı yoktu. Ne buluyorsunuz şu manuellerde.Bi sana alamadık hocam yaaaaa
Pazar günü nasipse satılıyor.Otomatik olsaydı bendeydi zaten kaçarı yoktu. Ne buluyorsunuz şu manuellerde.
Bende tam senin konuya bakacaktım,ne oldu diye son gelişmeler.
Ooo.Hayırlı olsun.Yeşil Dev sende mi yoksa?