- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Bende fakir sevmiyorum, nedense hiç hazetmiyorum. O yüzden en kıymetli dostum, ağam, malikaneler ve toprak sahibi @mustafayk 'tır.Hayırlı satışlar, çok para ben alamam
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Bende fakir sevmiyorum, nedense hiç hazetmiyorum. O yüzden en kıymetli dostum, ağam, malikaneler ve toprak sahibi @mustafayk 'tır.Hayırlı satışlar, çok para ben alamam
Fabrikatör... Unuttun ellam ya da sıra gelmedi...Bende fakir sevmiyorum, nedense hiç hazetmiyorum. O yüzden en kıymetli dostum, ağam, malikaneler ve toprak sahibi @mustafayk 'tır.
Bende fakir sevmiyorum, nedense hiç hazetmiyorum. O yüzden en kıymetli dostum, ağam, malikaneler ve toprak sahibi @mustafayk 'tır.
Hazreti kutsal başkumandanımız başbuğ başkumandanımız yedi cihanın kurucusu imparator imam mareşal halife-i bin suvari samurai kung-fu üstadı bordo bereli sayın iç işleri bakanımız dış işleri bakanımız halifemiz baş imam öğretmen ilk ve son insanların kralı kuzeyin tek sahibi güneyin kudreti fetöcülerin ve arapların düşmanı kandırılanların dostu kral el muzaffer Mustafa diyeceksiniz.Fabrikatör... Unuttun ellam ya da sıra gelmedi...
Abi okuyamadım nasıl yazdın bunuHazreti kutsal başkumandanımız başbuğ başkumandanımız yedi cihanın kurucusu imparator imam mareşal halife-i bin suvari samurai kung-fu üstadı bordo bereli sayın iç işleri bakanımız dış işleri bakanımız halifemiz baş imam öğretmen ilk ve son insanların kralı kuzeyin tek sahibi güneyin kudreti fetöcülerin ve arapların düşmanı kandırılanların dostu kral el muzaffer Mustafa diyeceksiniz.
Bir yıldan fazladır çekemedigim resimlerini hala çekmemiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Bir kişi var mı 1 yıldan fazla sadece foruma özel satış ilanı veren, hemen sahibindene, ilan hakkı olmayan ki benim sevmediğim fakir üyelerimiz arabamcoma letgoya bedava ilanlar veriyor. Yazık, biraz benimseyin şu forumu, ticaret için hemen sırtından picaklamayin. @Domestos Veli abim, aidiyet plaketi olur, Mazda forumunun gururu plaketi olur farketmez, ya da forumca bir buluşma yapıp ayakta alkışlama olur kararı sana bırakayım, bilirsin övünmeyi sevmem, mütevazı bir yapım var. Buluşma olursa zenginlerden seç, garip gurabanin alkışından da ses çıkmazEyvallah sağolun varolun..ilan başka hiçbir mecrada yer almıyor şimdilik, neden ? garajın bir farkı olsun diye mi hayır tabi ki, resimlerini çekemedim de ondan
Allah'ım da seni güldürsün inşallah.Bir yıldan fazladır çekemedigim resimlerini hala çekmemiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Bir kişi var mı 1 yıldan fazla sadece foruma özel satış ilanı veren, hemen sahibindene, ilan hakkı olmayan ki benim sevmediğim fakir üyelerimiz arabamcoma letgoya bedava ilanlar veriyor. Yazık, biraz benimseyin şu forumu, ticaret için hemen sırtından picaklamayin. @Domestos Veli abim, aidiyet plaketi olur, Mazda forumunun gururu plaketi olur farketmez, ya da forumca bir buluşma yapıp ayakta alkışlama olur kararı sana bırakayım, bilirsin övünmeyi sevmem, mütevazı bir yapım var. Buluşma olursa zenginlerden seç, garip gurabanin alkışından da ses çıkmaz
Dün Facebook'a koydum, yarın satış vericem diyim anlayın şu foruma sunduğum cevherin ne denli kıymetli olduğunu, aidiyetim kıymetini anlayın.Çok hızlı satıldı
Saçı seyrek, beli kalın, melekeleri zayıf ama halen rasyonel düşüncede kimsenin eline su dökemeyecegi güzel Veli abim,Gitti mi ki?
Bravo Süleyman, realistik yaklaşımından ötürü tebrik ediyorum
Hayırlısı olsun Erçay abim
Bunu kaçırdıklarım isimli kitabıma ekliyorum