Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Bugün ofiste yorgunluktan başıma ağrılar girerken aklıma bir fikir geldi ve işi gücü bıraktım başladım düşünmeye, baktım düşünmekle olmuyor işi gücü bırakıp işlemlere başladım. Daha önceden temin ettiğim siyah (etiketsiz) plakalıklar vardı elimde, gittim bir tüp mat beyaz sprey boya aldım. Boyacının talimatıyla ilk kat boyadan sonra yarım saat ara verip bir kat daha boyadım. İki kat boyamamın sebebi; plakalıklar siyah ve boya beyaz olunca bir kat pek fayda etmiyor. Akşam çıkmadan önce kaloriferin önünde kurumaya bıraktım. Yarın da tabelacıya gidip plakalıklarım için düşündüğüm yazıları bastıracağım Ve ilerleyen zamanlarda bu işi ticarete dökmeyi düşünüyorum, aslında ertelememek lazım, hemen başlamak lazım bu işe
Gel vatandaş gel, istediğin renkte,istediğin dizaynda plakalık sadece ve sadece 199,99 TL desem olmaz tabii. Benimkisi sadece hobi amaçlı uğraş işte
Bunları şirket aracı için yapıyorum, benim araca ne renk uyar bilemedim
Gel vatandaş gel, istediğin renkte,istediğin dizaynda plakalık sadece ve sadece 199,99 TL desem olmaz tabii. Benimkisi sadece hobi amaçlı uğraş işte
Bunları şirket aracı için yapıyorum, benim araca ne renk uyar bilemedim