Aradaki fiyat farkı belirler gibiVanayı pazartesi akşam kapattım, yani salı gününden bu güne 6 kere deneme yapmış oldum, hiç sıkıntı çıkmadan çalıştı... Cumartesi lpgciye bi gidim.... Sizce değişim mi yapalım tamir yoluna mı gidelim
Aradaki fark, ortalama bin lira kadardı bir ay önce... Çoğu usta tamir işine girmiyor, tanıdık bir ustaya nazın sözün geçecekse, tamir kiti al yaptır derim.Vanayı pazartesi akşam kapattım, yani salı gününden bu güne 6 kere deneme yapmış oldum, hiç sıkıntı çıkmadan çalıştı... Cumartesi lpgciye bi gidim.... Sizce değişim mi yapalım tamir yoluna mı gidelim
Regülatör çeşit ve parça bolluğuna göre değişiyor bu durum.Vanayı pazartesi akşam kapattım, yani salı gününden bu güne 6 kere deneme yapmış oldum, hiç sıkıntı çıkmadan çalıştı... Cumartesi lpgciye bi gidim.... Sizce değişim mi yapalım tamir yoluna mı gidelim
İş çıkışı hemen atıyorumRegülatör çeşit ve parça bolluğuna göre değişiyor bu durum.
Geçenlerde bi arkadaşınki değişti markasını hatırlamıyorum , su giriş rekorları eskimiş parça olarakda yokmuş mecbur komple yenisini almış.
Bu konuda bi kaç uyarıda bulunmak isterim ama uyarımın boşa gitmemesi için öncesinde bi sorum olacak.
1.Regülatör motorun neresinde ?
Hatta bi resim atarsanız daha iyi olur m6 motoruna yabancıyım
BL de sağ kule arkasına takıyorlar oda kalorifer rekoruna çok yakın oluyor montaj sırasında rekorlara zarar verip kırabiliyorlar , ama sende rekordan uzak bişey olmaz
Orda 2 girişi çıkış var sağ kısım kalorifer sol alüminyum boru klima.Ekli dosyayı görüntüle 62806Ekli dosyayı görüntüle 62807
Ya bide burada böyle bi su akıntısı gördüm klima çalışır durumdaydı, acaba klima gideri mi burası
Borularda sıkıntı yok..Orda 2 girişi çıkış var sağ kısım kalorifer sol alüminyum boru klima.
Klima açıksa boru nem yapıyor vs normal , ama klima kapalıykende gözlemlemenizi öneririm.
Kalorifer kısmında eğer varsa bi sıkıntı çok büyük sorun yaşayabilirsin.
Bence klima gideri, panik yapmayalımEkli dosyayı görüntüle 62811
Ben işaretliğim şekilde bi akıntı var gibi anladım.
Turuncu kısımda ne var anlayamadım.
Klima gideri polen filtresi hızasının altında olur.
Silecek altı yağmur suyu gideri olabilir mi ?
Bizde iki sayfa konu yazdık.Regülatör diyaframını değiştirdi ustacımm... 500 TL
Abi kimi dedi marş motoru kimi dedi şarj dinamosu... Allah razı olsun sizden sayenizde hallettimBizde iki sayfa konu yazdık.
Bu kadar mıymış?
Herkes senin gibi şanslı olmuyor.Abi kimi dedi marş motoru kimi dedi şarj dinamosu... Allah razı olsun sizden sayenizde hallettim
Allah iyilerle karşılaştırsınHerkes senin gibi şanslı olmuyor.
Bakınız aşağıdaki resime çekiciler ustalar hepsi ayrı ayrı koparmış.
Ekli dosyayı görüntüle 62817
Derleeer, derler...Abi kimi dedi marş motoru kimi dedi şarj dinamosu... Allah razı olsun sizden sayenizde hallettim
Onlar ustayım, esnafım diye caka satıyor, biz burada elbirliği ile nokta atışı teşhis koyup uygun maliyete çözüm üretiyoruz..