darky0117
PANİK YOK ! ÇOK EĞLENECÜÜK ...
S.a herkese hayirli günler dun aksam radyatore giden etli boru delindi bu sabah boruyu alip degistirdim fakat delik boruyu cikarinca sap sari su akti baya paslanmis galiba onun icin arabadaki suyu degistirmek istiyorum en azindan suanki sap sari olan su gitsin internette videolara baktigimda porcozle klorakla falan temizleyenler var fakat benim arac eski oldugundan radyator kalorifer petegi falan eskidir buyuk ihtimal kimyasalla temizlemek istemiyorum hic yoktan bide onlari delmeyeyim simdilik sadece normal suyla bi degisim yapmak istiyorum sormak istedigim su radyatorun suyunu tam olarak nerden bosaltiyoruz altinda kelebek gibi bi vidasi var onu acmamiz yeterli oluyormu bir diger konu kalorifer petegi giris cikis borulari tam olarak hangileri oluyor acaba goguslukten karburator kismina yan yana 2 tane boru var onlar galiba ama emin olamadim hatta resminide cektim onuda aticam son olarak bunlari cozdukten islemi yaptiktan sonra %50 %50 antifiriz ve su koymayi dusunuyorum veya %40 antifiriz %60 su ideali 50 50 diye soylendigi icin 50 50 diyorum izmirde hava cok eksi olmuyor gerci 40 60 da uygun olabilir 50 50 yapicak olsam tahmini ne kadar aliyor benim araba suyu yani antifiriz kac litre almam yeterli olur...
Bu arada arac 93 model 323 hb
Bu arada arac 93 model 323 hb